Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yine çöktü

TAKİP ET

WhatsApp kullanıcılarına kötü haber. Popüler mesajlaşma uygulaması bir kez daha çöktü. WhatsApp kullanıcıları mesaj gönderemedik lerini ya da gönderdikleri mesajların tek tıkta kaldığını söylüyor. Peki, WhatsApp Çöktü mü? WhatsApp'ta neden mesaj gönderilemiyor?

Reklam
Reklam

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir kez daha çöktüğü yönündeki iddialarla sosyal medyanın gündemine oturdu. WhatsApp kullanıcıları gruplara mesaj gönderemediklerine Twitter hesaplarından paylaşmaya başladı. Peki, WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor? WhatsApp Çöktü mü?

WhatsApp'ta neden mesajlar gitmiyor?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan ve en popüler çevrim içi mesajlaşma uygulaması olarak bilinen WhatsApp'ta bir sorun daha yaşanıyor. WhatsApp kullanıcıları gruplara mesajlarını gitmediğini söylüyor. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada da WhatsApp Çöktü mü sorusuna yanıt araştırılmaya başlandı. Peki, WhatsApp ne zaman düzelecek? WhatsApp çöktü mü? Sosyal medyada WhatsApp'ın çöktüğü yönünde iddialar bulunuyor ancak şu anda firmadan yapılan bir açıklama yok.

WhatsApp ne zaman düzelir?

WhatsApp uygulamasında sabah saatlerinden bu yana problem yaşanıyor. Hala sorun çözülmüş değil ancak WhatsApp'tan bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. WhatsApp erişim sorunu ne zaman düzelecek sorusunun yanıtı Henüz belli değil.