Portekiz teknik direktörü Santos'tan Türkiye açıklaması "Çok iyi oyuncular var"

TAKİP ET

2022 FIFA Dünya Kupası play-off turuna kalmayı garantileyen A Milli Futbol Takımımız, Portekiz karşılaşacak. Portekiz'i mağlup etmesi halinde İtalya-Kuzey Makedonya eşlemesinin galibiyle maç gerçekleştirecek. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, takımın Türkiye'ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubu maçında Hollanda’ya 6- 1 yenilen millilerimiz grubu 2. sırada tamamladı. Play-off'lara kalmayı garantileyen Türkiye, Play-off turu kura çekiminde ise Portekiz ile eşleşti.

Ay- yıldızlılar çekilen kura sonucunda Portekiz ile eşleşti. Gerçekleştirilecek karşılaşma ile Portekiz’i elemesi halinde aynı grupta yer alan İtalya- Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle final oynayacak.

Eşleşme hakkında yorum yapan Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye'yi yenmek için odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Fernando Santos'un yaptığı konuşmada Türkiye eşleşmesi hakkında şu sözleri dile getirdi: "İtalya hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Önce Türkiye ile oynayacağız ve Türkiye'yi yenmeye odaklanmalıyız.” Santos, Türkiye’nin birçok kaliteli oyuncuya sahip olduğunu söylerken maç sonucunu mart ayında göreceğini dile getirdi.

Ay- yıldızlı takım, 24 Mart'ta deplasmanda Portekiz ile karşıya karşıya gelecek. Milli takımımız rakibini elerse Dünya Kupası'na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle 28 Mart'ta final maçı oynayacak.

türkiye portekiz maçı fernando santos türkiye açıklaması