Poşet katlayarak nasıl ekstra para kazanılır?

TAKİP ET

Günlük hayatta her an her sektörde karşımıza çıkan poşetler aynı zamanda bir ek iş kaynağı haline geldi. evde poşet katlanarak aile ekonomisine katkı sağlamak mümkün. Peki evde poşet paketleyerek para nasıl kazanılır?

Reklam
Reklam

Günlük hayatta hemen hemen her alanda karşımıza çıkan poşetler aynı zamanda bir ek iş kaynağı. Evde poşet katlamak son zamanlarda oldukça popülerleşti. Firmalar poşet talep ediyor. Poşet firmaları ise katlama talep ederek bir döngü gerçekleşiyor.

Evde poşet katlayarak nasıl para kazanılır?

 Günümüzde poşet kullanımı oldukça yaygındır. Şüphesiz ki poşetlerin ücretlendirilmesi bile bu yoğun kullanımının önüne geçememiştir. Hal böyle olunca poşetle satış yapan her türlü firma poşet katlamak için yeni yollara başvurmuş ve evde poşet katlama iş alanını başlatmıştır. Firmalara evlere katlanmak üzere poşetler yollamaktadır. Bu sayede ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenler, pandemide işsiz kalanlar ya da fazla para göz çıkarmaz diyerek bu işlere pek çok başvuru olmuştur. Bu sayede hem firmalar katlanmış poşet sorunlarını çözmüş hem de çalışmak isteyenler için bir iş alanı olmuştur.

Bu işi yapmak isteyenlerin yapacağı ilk adım belirli üretim firmalarıyla görüşmeli ve bu firmalarla çalışmalıdır. Firmalar poşetlerinin üzerinde istedikleri logo yahut marka gibi isteklerinin poşet üretim firmalarından talep eder. Poşet üretim firmaları zamandan tasarruf amacıyla evlere poşet katlama işi yollarlar. Bu işi yapacak olan kişi poşetleri istenilen biçimde katlamaktadır. Bu katlama biçimi poşetin biçimine rengine markasına göre değişkenlik gösterir. Poşetler 100’erlik rulolar halinde paketlenir. Ardından katlanan poşetler firmaya bir koli ile teslim edilir. Gerekli kontrollerin ardından ödeme yapılır. Ödemeler haftalık olarak yapılır. Belirli istek ve şartlarda firma ve kişinin isteği doğrultusunda aylık olarak da yapılabilir. Poşetleme firması kendi belirledikleri kotalar koyar ve kotaların eksiksiz tamamlanması ile haftalık 300- 400 TL civarında bir gelir sağlamaktadır.

poşet katlama işi poşet katlama işi veren firmalar evde poşet katlama işi uşak eskişehir poşet katlama işi evlere poşet katlama işi verilir