Prensin Düğünü konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Prensin Düğünü filmi Netflix platformunda izleyicilerin karşısında yerini aldı. Yönetmenliğini Rick Jacobson'ın yaptığı Prensesin Düğünü filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. 1 saat 37 dakika süren film romantik film temasıyla film severlerin beğenisine sunuldu. Romantik film tutkunlarını tarafından beğenilecek olan Prensesin Düğünü filmi izleyicilerini bekliyor. İşte film hakkında tüm merak edilenler…

Reklam
Reklam

Romantizm temalı film "Prensesin Düğünü (The Royal Treatment)" 20 Ocak 2022 Perşembe tarihinde izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Rick Jacobson’ın yaptığı Prensesin Düğünü filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. 1 saat 37 dakika süren film romantik film temasıyla film severlerin beğenisine sunuldu.  Prensin Düğünü film konusu, yorumu, yönetmeni, senaristi, oyuncuları, karakterleri, yayınlanma tarihi, IMDb puanı, fragmanı gibi sorular merak edilirken sizler için tüm bilgileri yazımızda derledik. Birkaç dakikanızı ayırarak tüm bu sorulara yanıt bulabilirsiniz. Gelin hep beraber göz atalım…

 

Netflix Prensin Düğünü Film Konusu ve Yorumu 

Netflix’in romantizme vaat ettiği yatırımlar tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bugünlerde hizmet hayatına devam eden Aşk Planı isimli diziye ilaveten Our Beloved Summer, Dört Dörtlük Buluşma ve diğer pek çok yapım, Netflix’in romantizm üzerine inşa ettiği kataloğun son örnekleri olarak liste başında yer alıyor. “Uslanmaz aşıklara” mottosuyla yayın akışı üzerinde komedi ve dram unsurunu harmanlayan yapımcılar, Prensin Düğünü ile yine içinde mizahın da olduğu duygusal dakikalara imza atacağını belirtmiş oluyor.

Netflix platformunda yer alan yorum filmi şu şekilde özetliyor: New Yorklu kuaför salonu sahibi Isabella, şimdilerde evlilik telaşı yaşayan Lavania Prensi Thomas’ın düğünü için işe alındığında, prens ile arasında karmaşık bir ilişki başlıyor. Bu ilişki aşka mı dönüşecek?

Bu öncülü hepiniz yakından tanıyorsunuz. Çünkü bir kadın ya da erkek, ilk defa, şans eseri yollarla bir araya gelmiyor. Bu öncül dışarıdan bakıldığında oldukça sıradan bir akışa işaret etse de, ne yazık ki, aşıkları başka yollarla bir araya getirme ihtimali pek gözükmüyor. Diğer olağan dışı yollarla bir araya getiren yapımcılar da, zaten, Oscar için savaş veriyor.

 

Prensin Düğünü Film Yorumu

Yönetmenliğini Rick Jacobson’ın senaristliğini Holly Hester’ın üstlendiği Prensin Düğünü, yakın arkadaşları ile beraber bir kuaför salonu işleten Isabella’nın (Izzy) heyecanlı kimliği ile başlıyor. Kendi çapında mutlu bir hayat süren genç kadın, anın tadını çıkartan pozitif duruşu ile içimi ferahlatma konusunda etkileyici bir iş çıkartıyor. Hikâyenin diğer tarafında yer alan Lavania Prensi Thomas ise bugünlerde Lauren isimli bir diğer genç kız ile evlilik töreni için son hazırlıklarını tamamlıyor. Thomas evliliğin görücü usulü olduğunu ve bu sebeple evlilik için hazır olmadığını belirtse de aile çıkarları, Thomas’a “evlen” diyor.

 

Şimdi, bu kraliyet düğünün saç ve makyajını yapmak üzere 50.000 dolarlık (?) teklif ile karşı karşıya kalan Izzy, turnayı gözünden vurduğunu düşünüyor. Yakın arkadaşları ve iş arkadaşları ile birlikte prensin olduğu kurmaca kaleye yola çıkan genç kız, prensi görür görmez aralarında bir enerji oluştuğunu hissediyor. Saç gurusu ile geldiği kalede sevilen ve sayılan kişi olması ile birlikte de; “acaba Thomas, Izzy ile mi aşk yaşayacak” soruları yankılanmaya başlıyor.

 

Cinderella ve The Princess Diaries’in karışımı olarak lanse edilen Prensin Düğünü, hiçbir farklılık, hiçbir ekstra çaba sarf etmese de konseptin getirilerini -hiç yoktan- ekranlara yansıtmaya başarıyor. Pek çok dokunuş bayat formüller ile gerçeğe dönüşmesine karşılık; Izzy ve Thomas’a hayat veren Laura Marano ve Mena Massoud, gözlerimizin pasını silmeyi garanti ediyor. Onun haricinde de geriye sadece “Thomas ve Izzy, aşk mı yaşayacak yoksa yolları ayrılacak mı?” sorusuna cevap aramak kalıyor.

Prensin Düğünü filmi IMDb puanı da merak ediliyor. Filmin IMDb puanı: 5.2 / 10

 

The Royal Treatment Film Oyuncu Kadrosu ve Diğer Karakterler

The Royal Treatment (Prensesin Düğünü) filmi oyuncu kadrosu da merak edilmektedir. Filmin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Laura Marano – Isabella

Mena Massoud – Prince Thomas

Chelsie Preston Crayford – Destiny

Jacque Drew – Ruth LaMott

Cameron Rhodes – Walter

Jen Van Epps – Jane

Amanda Billing – Valentina Conti

Taylor Barrett – Francis

James Gaylyn – Nate

Jay Simon – Doug ve diğer.

Prensin Düğünü Prensin Düğünü konusu Prensin Düğünü yorumu Prensin Düğünü fragmanı Prensin Düğünü oyuncuları Prensin Düğünü yönetmeni Prensin Düğünü senaristi Prensin Düğünü IMDb puanı