PSG Nice Fransa Kupası Bein Sports 2 CANLI İZLE

TAKİP ET

PSG Nice Fransa Kupası Bein Sports 2 CANLI İZLE , PSG Nice maç saati,PSG Nice Bein Sports 2 canlı maç linki, PSG Nice maçı canlı izle için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Fransa Ligi’nin tatile girmesiyle futbol severler gözlerini Fransa Kupası son 16 karşılaşmalarına çevirdi. Ligde büyük bir puan farkıyla liderliğini sürdüren yıldızlar topluluğu PSG Nice ile bugün karşı karşıya gelecek. İç sahada oynadığı 11 maçta sadece 6 gol yiyerek büyük bir başarıya imza atan PSG Nice karşısında galip gelerek adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Öte yandan Fransa Ligi’nde bu sezona damga vuran takımlardan birisi olan Nice ise zorlu PSG deplasmanından turla dönmenin hesaplarını yapıyor. Futbol severler ise PSG Nice maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
PSG Nice Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Fransa Kupası son 16 karşılaşması olan PSG Nice maçı bugün saat 23.15 Parc Des Princes’de gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
PSG ile Nice arasında oynanan son maç 0-0 sona ermişti. İddia bülteninde PSG galibiyetine 1.39, beraberliğe 3.65, Nice galibiyetine ise 4.40 oran verilmiş durumda. 

PSG Nice PSG Nice maçı canlı izle canlı maç izle PSG Nice Fransa Kupası Bein Sports 2 CANLI İZLE PSG Nice Bein Sports 2 canlı maç linki