PSG taraftarı Lionel Messi'yi topa tuttu: 'Yürümekten başka bir şey yapmadı'

TAKİP ET

PSG takımına transferiyle büyük ses getiren Lionel Messi, Manchester City maçı sonrası taraftarlar tarafından topa tutuldu. PSG taraftarı Messi için 'Yürümekten başka bir şey yapmadı' dedi.

Reklam
Reklam

Barcelona’dan ayrılarak Paris Saint-Germain takımına transfer olan Lionel Messi, kendisinden beklenileni veremeyerek Ligue 1’de ilk golünü transferinden 3 ay sonra atabildi. Sakatlıkların etkisiyle Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi’nde toplam 10 kez PSG forması giyen Messi, 4 gol ve 1 asistle oynadı.

Beklenilen performansı gösteremedi
PSG’nin rüya üçlüsü Neymar, Mbappe ve Messi sergiledikleri performansla beklentileri henüz karşılayamadılar. Nefeslerin tutulduğu Manchester City- PSG maçında da İngiliz devine yenilen PSG, sahada adeta yokmuş gibiydi. 
Rakibine karşı 2-1 mağlup olan PSG’de en çok eleştirilen de yine Messi, Neymar ve Mbappe oldu. Fakat maçın faturası Lionel Messi’ye kesildi. Maç sırasında ve maç sonrasında performansı beğenilmeyen yıldız futbolcu, sosyal medyada çok sert tepkiler aldı. 
PSG taraftarı, Messi’nin sahada yürümekten başka bir şey yapmadığını ve orada olmak istemediğini belli ettiğini dile getirdi. 
 

lionel messi psg