PTT'den emekli vatandaşlara müjde! Emekli maaşı alan herkese 12 bin 500 TL para verilecek

TAKİP ET

PTT'den emekli vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. PTT ile Aktif Bank arasında yapılan işbirliği kapsamında emekli maaşı alan herkese 12 bin 500 TL para verilecek. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar ve hayat pahalılığı emekli vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor. Maaşları kendilerine yetmediği için acil nakit arayışlarına başlayan emekliler bankaların verdiği kredileri araştırmaya devam ediyor. Bu konuda müjdeli haber ise ülkemizin köklü devlet kurumlarından olan PTT’den geldi. PTT ile Aktif Bank arasında yapılan iş birliği anlaşması kapsamında maaşlarını PTT’den alacak emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan ödemeler yapılacak. Bu müjdeli haberle beraber emekliler konu hakkında daha bilgi edinmeye çalışıyor.
PTT’den Emekli Vatandaşlara Müjdeli Haber
Emekli vatandaşlara PTT’den müjdeli bir haber geldi. Aktif Bank’tan yapılan açıklamaya göre maaşlarını PTT’ye taşıyan emeklilere 36 aya varan vade ve düşük faiz oranlarıyla maaşlarının 5 katı kadar kredi verilecek. Kefilsiz bir şekilde başvuru yapılabilecek olan bu kampanyaya başvuru yapmak isteyen emekliler T.C. kimlikleriyle birlikte kendilerine en yakın PTT şubesine giderek başvuru işlemlerini başlatabilecek. Kampanyaya katılmak için gerekli şartları karşılayan emekliler kredilerini PTT merkezlerinden anında çekebilecek. İşte Aktif Bank’tan yapılan duyurunun tamamı:
 “PASSO KREDİ”, maaşını PTT’den alan emeklilere; 36 aya kadar geniş vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile maaşlarının 5 katına kadar kredi sağlıyor. Aktif Bank ile PTT, bu işbirliğiyle bir ilke daha imza atıyor. PTT, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor.” 

PTT Aktif Bank emekli kredi emekli maaşı ekonomi