PTT'den emekliye dev destek! SSK, Bağ-Kur, emekli sandığı fark etmez: Tüm emeklilere karşılıksız binlerce lira nakit para veriliyor!

TAKİP ET

Nakit paraya ihtiyacı olan binlerce emekli için PTT'den Müjdeli Haber geldi. Bayram ikramiyesi zammı alamayan ve bu nedenle hem hayal kırıklığı yaşayan hem de devlete Kırgın olan emeklilerin yüzü PTT'nin yeni ek ödemesi ile birlikte gülecek. PTT başvuru yapan ve acil nakit ihtiyacı olduğunu söyleyen emekliler binlerce lira ödeme alma şansına sahip olacak. Üstelik de uygun faiz oranları ile verilecek. Yeni PTT kredi kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

PTT’den emekliye dev destek! SSK, Bağ-Kur, emekli sandığı fark etmez: Tüm emeklilere karşılıksız binlerce lira nakit para veriliyor. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklisi binlerce vatandaş Ramazan Bayramı öncesinde Bayram ikramiyelerine zam yapılmasını beklemişti. Ancak beklenen zam diğer türlü yapılmadı ve emekli vatandaşlar gelmeyen zamlar karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Emekli Bayram ikramiyesine zam yapılmadı ancak piyasalarda zam üstüne zam gelmeye devam ediyor ve alım gücü her geçen gün düşüyor. Bu durumdan en çok etkilenen ve neredeyse kuş kadar maaş alan emekli vatandaşlar oldu. Artık aldıkları maaşlar yeterli gelmeyen emekliler, ek ödemeleri ve uygun faiz oranlı kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Kredi çekmeyi düşünenler emekliler için müjdeli haber PTT tarafından verildi. Emeklinin nakit ihtiyacına çözüm olacak olan PTT kredi kampanyasına uygun ve avantajlı faiz oranları ile kullanmak mümkün. Peki, PTT kredi nasıl alınır?

Acil nakit para ihtiyacı olan emekli vatandaşlar PTT aracılığı ile nakit ihtiyaçlarını sorunsuz ve güvenilir şekilde karşılayabilecek. PTT emekli kredisi kapsamında tam 80.000 TL nakit para desteği sağlıyor. Üstelik emekli vatandaşlardan kefil ya da şart istenmiyor. Maaşını PTT üzerinden olan emekliler anında yeni kredi kampanyası için başvuru yapabiliyor ve uygun faiz oranları avantajından faydalanabiliyor. PTT 80 bin TL emekli kredisi kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında...


 

PTT emekli kredisi ile 80.000 TL veriyor 


Salgın sonrası gelen ekonomik krizden en çok olumsuz etkilenen emekli vatandaşlar oldu. En düşük emekli maaşının 2500 TL olduğu ülkemizde ne yazık ki bu maaşla geçinmek artık imkansız hale geldi. Yılbaşından bu yana özellikle temel Gıda ürünleri başta olmak üzere tüm ürünlere zam üstüne zam yapılıyor. Bayram ikramiyesi beklentisi de boşa çıkan emekli vatandaşlar Artık kredi çekerek nakit ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyor. PTT’den emeklilerin yüzünü güldürecek ve acil nakit ihtiyacını karşılayacak yeni bir duyuru geldi. Başvuru yapan emeklilere koşul ya da şart aranmadan kefil istenmeden tam 80.000 TL kredi imkanı sağlanacak. PTT emekli kredisi kampanyası kapsamında faiz oranları yüzde 2,49’dan başlıyor. PTT, emekli vatandaşların imdadına yetişerek rahat bir nefes almalarını sağlamak istiyor.


 

PTT emekli kredisi başvurusu


Emeklilerin ve dar gelirli vatandaşların her daim yanında olmaya devam eden PTT, emekli kredisi başvurusunu oldukça kolay yapmanıza imkan tanıyor. Şubeye gitmeden kedisiz şartsız emekli kredisi kullanmak isteyenler SMS ile kredi başvurusu yapabilir. Şubelerden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ise en yakın PTT şubesine giderek müşteri temsilcileri aracılığı ile başvuru işlemlerini tamamlayabilir.