PTT faizsiz kredi var mı? PTT emekli kredisi için uygulanan faiz oranları nelerdir? PTT faizsiz emekli kredisi detayları

TAKİP ET

PTT faizsiz kredi veriyor mu soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. Anlaşmalı bankaları olan PTT emekli kredisinin faiz oranları ise merak konusu oldu. Faizleri düşmesi ile vatandaşlarda en düşük oranları kredi çekmek içi arayışlara girdi. PTT faizsiz emekli kredisi detayları haberimizde..

Reklam
Reklam

Aktifbank emekli kredisiPTT ile anlaşmalı bankaların arasında yer alan Aktifbank emekli kredi için başvuruları kabul etmektedir. Faizi düşük şekilde vatandaşlara kredi imkanı sunmaktadır. Banka üzerinden emekli olunduğun da emekli maaşınızı belirten belge ile kredi için başvuru yapılabilir. Bu banka üzerinde verilen kredinin limiti 60.000 TL olarak belirlenir. Faizi düşük olan bu kredi imkanın da faiz oranı %1.69 olduğu belirlenmesi üzerine vade sayısı 60 ay şeklinde değerlendirilmiştir.

Denizbank emekli kredisiDenizbank PTT ile anlaşmalı olunan bankalar arasındadır. Vatandaşların nakit ihtiyacı olunduğun da az faizli ve vade sayısı yüksek kredi imkanı verilmektedir. Denizbank ile emekli kredisi kullanmanız durumunda, alabileceğiniz en üst limit 55.000 TL olacaktır. Bu kredi için uygulanan faiz oranı %2.24 iken, en fazla 60 ay vade seçeceği imkanı vardır. Eğer, Denizbank emekli kredisi kullanmak istiyorsanız, emekli maaşını gösteren belgeler ile şubeden başvuruda bulunabilir veya diğer kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Halkbank emekli kredisiHalkbank ile emekli kredisi imkanı vatandaşlara sunulmaktadır. Acil nakitte ihtiyaç duyulduğun da Halkbank tarafından anında kredi verilmektedir. Banka tarafından çıkartılan kampanya Mutlu Emeklilik adı verilmiştir. Halkbank kredi imkanı en fazla 50.000 TL olduğu belirlendi. Bankanın sunduğu kredi imkanında faiz oranı %1.25 olarak belirlendi.

ING Bank emekli kredisiFaizsiz kredi gibi bir seçenek olmadığı için, bankalar genel olarak düşük faiz oranları uygularlar. ING Bank, emekli kredisi için en üst limiti 45.000 TL olarak belirtmiştir. Bu kredisi için uygulanacak faiz oranı ise %2.24 olacaktır. ING Bank emekli kredisi ile çekeceğiniz kredi tutarına göre faiz oranları değişmektedir. ING Bank resmi internet sayfasını ziyaret ederek emekli kredisi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kuveyt Türk emekli kredisiPTT ile anlaşmalı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk emekliye kredi imkanı sunmaktadır. Kuveyt Türk kredi imkanı sunarken en düşük miktarı vermektedir. 20.000 TL kredi imkanı verilen bu bankada faiz oranı %1.41 olarak açıklandı. Banka arasında kredide vade süresi ise 60 ay olarak belirlendi.
 

ptt faiz oranı ne kadar ptt kredi veriyor mu ptt emekli kredisi