PTT'nin yapmış olduğu nakit para kampanyası milyonları ilgilendiriyor! 36.000 TL şartsız veriliyor! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli de alıyor

TAKİP ET

PTT'nin yapmış olduğu nakit para kampanyası milyonları ilgilendiriyor! 36.000 TL gelir belgesiz onay verilebilecek ve SGK-SSK ve Bağkur'lu olan emekliler de anında alacak. İşte haberimizde yer alan tüm detaylar

Reklam
Reklam

PTT tüketici kredisi kampanyası devam ediyor. PTT bağlamında oluşturulan yeni kampanyada emekli olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşlara bomba haberler verilmeye başlandı. PTT yapmış bulunduğu bu Kredi kampanyasında tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla başvurularını süratli bir şekilde gerçekleşebileceği bir kampanya hazırladı. PTT tüketici kredisi kampanyasına katılarak prosedür yapacak olan vatandaşlar 36.000 TL kullanacakları bu krediler de gelir belgesi olmadan şartsız olarak 3 sene vadeye kadar düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanabilmektedir.  PTT kendi banka şubeleri üzerinden vermiş bulunduğu bu kredide aktif Bank aracılığı ile prosedür yapmaktadır. PTT şubelerine giderek sizler de 36.000 TL tüketici kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Şimdi al Temmuz'da öde! Faiz oranları son dakika salise salise değişiyor! 40.000 TL ve 125.000 TL kredi 36 ay vade imkanı!


Online resmi web sitesi bağlamında açıklandı! Halkbank TC vatandaşlarına oldukça makul faizlerle kredi dopingi yapıyor


Emekliye Büyük Müjde! Tam 90000 TL Kredi Dağıtılıyor Tek Şart Emekli Olmak


TC kimlik no ile başvurana 5 dakika içinde 7500 TL nakit yatıyor! Faiz yok, şart yok, geri ödeme çok kolay! 36 ay vadeli sıfır faizli kredi son dakika!


Nakit ihtiyaçlarınızın çözümü ING Bank'ta! 5 bin TL acil mini kredi başvurusu başladı




 

PTT tüketici yani ihtiyaç kredisi alma oldukça kolay! 


PTT'nin yapmış olduğu nakit para kampanyası milyonları ilgilendiriyor! 36.000 TL şartsız veriliyor! Emekli de alıyor... PTT bağlamında verilen tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar müracaatlarını gerçekleştirmeleri halinde banka şubelerine gitmeden işlemlerini basit bir şekilde yapabiliyor. 

PTT kredi müracaatında bulunacak olan birey cep telefonu üzerinden sms ile müracaat gerçekleştirmek istiyorsa PTT yazıp boşluk bırakıp kimlik numarasını aratarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermesi gerekmektedir. 



30 50 numarasına atmış bulunduğunuz SMS ardından sizlere netice verilebilecek ve onaylanan tutarı hemen hesabınıza yatırabileceksiniz. 

PTT şubeleri üzerinden kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar ise yalnızca kimlikleriyle eş güdümlü gişe personeli yardımı ile tüketici kredisi müracaat formunu doldurduktan sonra kredi müracaatında bulunabilecek ve onaylanan tutarı Kendi hesabına yatırabilecek. 
 

PTT emekli kredisi 36.000 TL 36 ay geri ödeme 


 

PTT'den emekli maaşı alanlara farklı kampanya var 


SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli olan vatandaşlar emekli kredisi kullanmak istiyorlarsa müracaatlarını yapmak amacıyla PTT üzerinden emekli maaşı alması gerekmektedir. PTT emekli kredisi kampanyasına katılarak prosedür yapacak olan vatandaşlar müracaat şartlarına makul olması halinde yalnızca 36.000 TL değil 80.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak tüketici kredisi alabilmektedir.



PTT üzerinden tüketici kredisi almak bağlamında başvuru gönderecek olan kişilerin 80.000 TL kredi almak istiyorlarsa 2 sene vadeli olarak prosedür yapacak ve başka bankadaki olan borçlarını da kapamak amacıyla banka doğrultusundan borç kapatma kredisi ile eş güdümlü gereksinim kredisi verilecek. 


PTT emekli kredisi 80.000 TL 24 ay geri ödeme