PTT tarafından son dakika Kurban Bayramı için 3.000 TL elden ödeme yapılıyor! Şimdiden başvuru yapın!

TAKİP ET

Kurban Bayram ihtiyacınızı giderebileceğiniz bu ödemeler herkese verilecek. Bankadan oluşturulan açıklama ile eş güdümlü PTT ile birlikte açıklama yapıldı. Kurban Bayramı için 3.000 TL elden ödeme yapılıyor! Şimdiden başvuru yapın!

Reklam
Reklam

PTT tarafından son dakika Kurban Bayramı için 3.000 TL elden ödeme yapılıyor! Şimdiden başvuru yapın! PTT her zaman para ihtiyacı olanların ve dar gelirlilerin rotası oluyor. PTT yaptığı kampanyalar ile eş güdümlü vatandaşlara anında ödeme veriyor. Bu ödemeler tüketici kredisi olarak verilmektedir. PTT ile kredi kullanmak isteyenler 18 yaşından büyük olması halinde en düşük limit 3000 TL krediyi gelir belgesiz olarak kullanabileceklerdir. PTT yaptığı bu kredi kampanyasında bir banka ile ortak prosedür yapacak...



 

PTT 3000 TL nasıl veriyor?


PTT kredisi olarak oluşturulan bu çalışmada3000 TL ödeme alabilmek isteyenlere banka Aktifbank aracılığı ile kredi olanağı sağlamaktadır. 

PTT şubelerine giderek müracaat yapabileceğiniz bu kredi kampanyasına ilaveten SMS atarak da müracaat yapabileceksiniz. PTT ile tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyenler banka kredi puanı düşük olsa bile onay alabilecek. 

PTT ile 3000 TL ödeme alabilmek isteyenler SMS atarak müracaat yapabiliyorlar. 

PTT yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı aratarak 3050 numarasına bu mesajı gönderin.  Başvurunuzu ileteceksiniz. Bu anlamda sonuçların gelmesini beklemeniz gerekiyor.  PTT'ye atılmış olan mesajı Aktifbank'ın kredi politikalarına göre değerlendirir ve sizlere 3 dakika içersinde kredi ile ilgili olmulu veya olumsuz sonuç verilir. 



Kredi bağlamında onay mesajı geldikten sonra bu krediyi dilerseniz PTT şubelerinde dilerseniz de PTT şubelerine gitmeden bankanın size tanıttığı ev ya da iş adresinizden kullanabilirsiniz. 

Emekli olan şahıslar amacıyla de bu kampanya geçerli. Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlara 80.000 TL'ye kadar ödeme yapılabilmektedir. Vatandaşlar en yakın PTT emekli maaş kredisine müracaatınızı yaparak anında prosedür yapılabilir ve kredinizi aynı gün içerisinde düşük faiz oranları ile kullanabilirsiniz.