PUBG Mobile hileleri nasıl yapılır?

TAKİP ET

Son dönemlerin en çok oynanan dijital oyunu olan PUBG, oyun severler tarafından dikkat çekmeye devam ediyor. Oynayıcılar PUBG mobil hilesi nasıl yapılır sorusunun yanıtlarını arıyor.

Reklam
Reklam

Çıktığı tarihten itibaren dünya genelinde en çok oynanan dijital oyun olmayı başaran PUBG, günden güne kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Oyun severler PUBG mobil hilesi nasıl yapılır sorusunun yanıtlarını arıyor.

Çinli bir oyun şirketi tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok oynanan oyunu olan PUBG, dijital oyunlar arasındaki popülaritesini koruyor. Oyunda kullanıcı sayısı arttıkça çeşitli hileler ortaya çıktı. Bazı oyuncular bu hileleri kullanarak kendilerine avantaj oluşturuyor. PUBG mobil hileleri belli oldu.

PUBG Hileleri

PUBG hilelerine bakacak olursak bir çok kullanıcı hileler sayesinde kendilerine avantaj elde etmektedir. Bu hileler sayesinde havaya uçma, hızlı silah toplama, duvar görme gibi rakipleri hızlı bir şekilde alt edecek yöntemler vardır. Bu hileler sayesinde yerlere çeşitli ganimet ve kıyafetler bırakarak rakiplerinizi etkileyebilir ve onları hızlı bir şekilde öldürebilirsiniz. Bu hileler sayesinde silahınızı hızlı bir şekilde değiştirerek kullanabilirsiniz. Arka arkaya ateş etme imkanı da vardır. Bu hileler sayesinde rakiplerinizi kolay bir şekilde mağlup edebilirsiniz.

PUBG ESP Hilesi Telefona Nasıl İndirilir?

PUBG içerisinde çok çeşitli hileler vardır. En iyi hilale arasında ESP gelmektedir. Bu hile sayesinde gelişmiş bir algılama yöntemi geliştirebilirsiniz. Bu hile sayesinde rakip oyuncuların yerlerini, adlarını, sağlık çubuklarını kolay bir şekilde görebildiğiniz gibi, sandık ve ganimetleri de görebilirsiniz. Bu hileyi indirmek için şu adımları yapmanız gerekiyor:

Hack kullanın ve çok fazla maç oynamayın.

Bu hileyi birkaç gün boyunca lobide kullanın.

Bu hileyi alıştıktan sonra hack kullanarak birkaç maç oynamaya başlayın.

Eğer açık bir şekilde hile yaparsanız yasak yersiniz.

Bu hileyi sadece kendiniz kullanınız. Böyle bir durumda herhangi bir sorun karşınıza çıkmaz.

PUBG Mobile Hilesi Telefona Nasıl İndirilir?

PUBG kullanıcıları PUBG mobil hileyi telefona nasıl indireceklerini merak ediyor. Şu adımları izleyerek PUBG mobil hileyi telefonunuza indirebilirsiniz:

Öncelikle Google Play Store ve Apple Store üzerinden PUBG oyununu indirin.

Oyunun kurulumunu gerçekleştirin. Sonrasındaki adımları takip edin. Üçüncü taraf kurulumuna izin vermeniz gerekiyor.

Kurulum bitene kadar bekleyiniz.

Menüde PUBG mobile hack simgesi karşınıza çıkacaktır.

APK isimli dosyayı açmak ve sonrasında kurmak üzere bu simgeye tıklayınız. İşleminiz bu kadar kısa sürecektir. Sonrasında hileleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

PUBG Mobile Hile Yapma

PUBG oynayan kullanıcılar PUBG mobile hile nasıl yapılır sorusunun yanıtlarını arıyor. PUBG ilk olarak bilgisayar üzerinden oynanıyordu. Sonrasında mobil versiyonu ortaya çıktı. Mobil versiyonunu milyonlarca kullanıcı oynamaya başladı. Bu oyunun en önemli özelliği ise birden fazla arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak takım halinde oynama imkanı vermesidir. Hem bilgisayar üzerinden hem de mobil üzerinden çeşitli hileler mevcuttur. Hileleri hack üzerinden indirerek hem telefonda hem de bilgisayarda kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.

PUBG UC Hilesi

PUBG oyunu içerisinde sınırsız UC hilesi mevcuttur. Bu materyal aslında paralıdır. Sizler kıyafetleri, aksesuarları ve diğer paralı şeyleri hile sayesinde satın alma imkanına sahip olursunuz. UC hilesi yapmak istiyorsanız şu adımları izleyiniz:

Bu hile ücretsizdir.

Çalışma ihtimali %99 olarak dikkat çekiyor.

Tamamen legal yollar ile çalışır.

Kendisini otomatik olarak güncelleştirir.

Ücret istememektedir.

Kendi içerisinde gizlenmiş şifreler bulunmaktadır.

Android ve Apple cihazlarında çalışmaktadır.

Kendini korumak için otomatik şifreleme işlemi yapar.

İçerisinde virüs bulunmaz ve hiçbir zaman engel yemez.

PUBG ESP Hilesi

PUBG oynayanlar sık sık ESP hilesi kullanmaktadır. Bu hile sayesinde görünmeyen her şeyi görme olanağı ortaya çıkar. Görünmeyen şeylerin yerlerini hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Bu sayede kimse tarafından bilinmeyen ödüllere, gizli yerlere, ganimetleri hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şu adımları izleyerek ESP hilesini kurabilirsiniz:

Bu hile ile birlikte çok fazla savaşa girmemeniz gerekiyor.

Birkaç gün lobide kalmanız gerekiyor.

Bu sisteme alıştıktan sonra birkaç maça çıkabilirsiniz.

Karşınızdakilerin hile yaptığınızı anlamaması için dikkat etmeniz gerekiyor.

Fark edilmeniz halinde oyundan atılma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kendi sorumluluğunuz altında bu hileyi kullanmanız gerekiyor.

PUBG Sınırsız BP Hilesi

PUBG oyununda her savaştan sonra BP puanı alınmaktadır. Bu puan karakterinizin gelişmesine ve yükselmesine sebep olur. Ayrıca bu puanlar sayesinde istediğiniz kıyafeti ve görünümü elde edebilirsiniz. Bu sayede rakibinizi etkileyebilirsiniz.

PUBG Duvar Arkası Görme Hilesi

PUBG mobile versiyonunda duvar arkası görme hilesi vardır. Bu hile sayesinde oyundaki duvarları ve engelleri kolay bir şekilde aşabilirsiniz. Duvarın arkasına saklanmış olan düşmanlarınızı hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Aynı zamanda düşmanlarınızı radar sisteminden yerini tespit edebilirsiniz. Onları kolay şekilde takip ederek rahat bir şekilde vurabilirsiniz. Özenle idare edin başlığı altında bu hile sizin karşınıza çıkabilir. Bu hileyi de dikkatli bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Doğru bir şekilde kullandığınız takdirde oyundaki tüm düşmanlarınızı tespit edebilirsiniz. Fark edilmeniz halinde oyundan atılabilirsiniz.

PUBG Geri Tepme Hilesi

PUBG mobile versiyonunda silahlar bazen geri tepebilmektedir. Kullanacağınız hile sayesinde geri tepmeyi ortadan kaldırabilirsiniz. Bu hile sayesinde peş peşe istediğiniz kadar ateş atabilme imkanınız vardır. Nişan almak için yeniden ayarlama yapmanıza gerek kalmıyor.

PUBG Hız Hilesi

PUBG mobile versiyonunda hız hilesi mevcuttur. Hız hilesi ile savaş sırasında hızınızı artırarak düşmandan hızlı bir şekilde kaçabilir ve onu hızlı bir şekilde vurabilirsiniz. Bu hile sayesinde rakibinizin kafasını vurabilirsiniz. Böylelikle rakibinizi tek mermide indirebilirsiniz.

PUBG Emülatör Hilesi

Emülatör programı sayesinde PUBG oyununda bir çok hileyi çalıştırabilirsiniz. Bu programı Apple ve Android üzerinden açabilme imkanı vardır. Kullanacağınız hileler sayesinde hem bilgisayar versiyonunda hem de mobil versiyonunda rakiplerinizi kolay bir şekilde alt edebilme imkanına sahip olursunuz. Bu hileleri kendi sorumluluğumuz altında kullanmanız gerekiyor. Eğer hile kullanırken yakalanırsanız, açık bir şekilde hile kullandığınızı belli ederseniz oyundan atılırsınız.

pubg mobile hileleri 2021 pubg mobile hileleri 2019 pubg mobile hileleri indir pubg mobile hileleri 2022 pubg mobile hileleri nasıl yapılır