Putin bağırsak kanseri mi? İstihbarattan şok rapor!

TAKİP ET

İngiltere basını tarafından yayınlanan bir haberde Rusya lideri Putin'in yüzündeki şişliğin hastalık belirtisi anlamına geldiği öne sürüldü. Bağırsak kanseri olduğu iddia edilen Putin'in kemoterapi aldığı iddia edilirken, haber kaynağı olarak Pentagon raporu gösterildi.

Reklam
Reklam

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri girişim sonrası iki ülke arasında 11 gündür devam eden savaşta Rusya Devlet Başkanı Vlaidmir Putin ile ilgili dünya basının gündemine oturan çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Pentagon'dan ve aynı zamanda Ukrayna'dan elde edilen istihbarat raporlarına göre, Rus lider Putin'in sağlık durumunun iyi olmadığı kaydedildi.



İngiltere basınının en çok okunan haber sitesi Daily Star'ın yazdığı bir haberde Putin, ölümcül oranda bağırsak kanseri olduğu ve kemoterapi ilaçları aldığı belirtildi. Adının açıklanmayan ABD kaynaklarından elde edilen bilgilere dayandırılarak yayınlanan haberde Rus liderin yüzünde şişlikler olduğu ve bu şişliklerin sebebinin ise aldığı kemoterapi ilaçları yada steroidlerden dolayı olduğu iddia edildi.

Yüzündeki gülümsemesinde bir ifade eksikliğinin de fark edildiğinin aktarıldığı haberde bu ifadenin de Putin'in sürekli bir acı çektiğinin göstergesi olduğu öne sürüldü.



'MEVCUT HASTALIĞI ONU AGRESİF BİR İNSAN YAPIYOR'

ABD'li kaynaklar ayrıca Putin'in psikolojik olarak iyi olmadığını sağlığının bozuk olmasında  dolayı da sürekli agresif tavırlar sergilediğini söylerlerken, Putin'in ölümü beklediğini ve ardında bir miras bırakmamak için de Ukrayna'ya saldırdığını belirttiler.

Daha önceden Pentagon'da çalışan eski askeri istihbarat yetkilisinin, ABD'li analistlerin 69 yaşında olan Putin'i bir mercek altına aldıklarını ve onların da Putin'in sağlığının ciddi oranda bozuk olduğuna inandıklarını söyledi.

 

Rusya lideri Putin bağırsak kanserimi pentagon putin ölüyormu istihbarat raporu