Putin ile Macron'un görüşme yaptığı masa dünya basınında gündem oldu!

TAKİP ET

Rusya lideri Vladimir Putin, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'u Kremlin Sarayı'nda kabul etti. İki lider arasında gerçekleşen kritik görüşmede, görüşmenin yapıldığı toplantı masası dünya basınında gündem oldu.

Reklam
Reklam

Kremlin Sarayı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron arasında gerçekleşen kritik görüşmeye ev sahipliği yaptı. Tüm dünyanın merakla izlediği görüşme yaklaşık olarak 5 saat sürdü. 



Rusya lideri Putin ile Fransa Devlet Başkanı Macron, bir araya geldiği sırada birçok gündem maddesini ele aldı ve iki lider özellikle Rusya-Ukrayna krizine karşılık atılacak adımlar ve sergileyecek tutumlar hakkında değerlendirmeler yaptı. 



İki lider arasında gerçekleşen kritik görüşme dünya basınında geniş yer bulurken özellikle ABD medyasından New York Post, Putin ile Macron arasındaki uzaklığına vurgu yaptı ve bununla ilgili yayınladığı habere “O tarafta hava nasıl?” şeklinde bir başlık attı. Moskova'da gerçekleştirilen görüşme ABD'nin yanı sıra İngiltere, Rusya ve Fransa basını tarafından da merakla izlendi ve yerel yayın kuruluşları görüşmeyi farklı perspektiflerden izledi.



PUTİN İLE MACRON'UN TOPLANTI MASASI GÜNDEM OLDU!

İngiliz medyasında yayın yapan Daily Mail haber ajansı Macron ve Putin arasında gerçekleştirilen görüşmede kullanılan toplantı masasına dikkat çekti. İki liderin birbirlerine çok uzak oturmalarını sağlayan masayı gündemine taşıyan Daily Mail,  yayınladığı bir haberde Putin'in Macron'u Kremlin'de ağırladığı fakat masayı gereğinden fazla büyük seçerek kendisinden uzak tuttuğunu belirtti.

 

Vladimir Putin Emmanuel Macron rusya toplantı masası dünya basını görüşme detayları