Putin'in vaftiz kızının ihaneti dünya gündeminde! Ülkeyi terk etti

TAKİP ET

Rusya ve Ukrayna arasında kriz sürerken dünya gündemine oturan bir ihanet ortaya çıktı. Polisin malikanesine baskın düzenlediği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in vaftiz kızı Ksenia Sobchak, dün sabah saatlerinde ülkeyi terk etti.

Reklam
Reklam

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in vaftiz kızı Ksenia Sobchak, polisin malikanesine baskın düzenlemesinden saatler sonra, dün sabah ülkeden kaçtı.

Rusya Ukrayna Savaşı 24 Şubat tarihinden bu yana devam ederken, Rusya Cephesi'nde dünyada ses getiren bir olay yaşandı. Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in vaftiz kızının ihanetine uğradığı ortaya çıktı. 40 yaşındaki Sobchak’ın Malikanesine Ukrayna işgalini eleştirdiği için baskın düzenlenirken havaalanlarına kendisini tutuklamaya gelenlerden de kaçmayı başardı öğrenildi.

Ajan olarak anılmaya başlandı

Vladimir putin'in vaftiz kızı olarak tanınan ve aile ile de arası iyi olduğu bilinen 40 yaşındaki Ksenia Sobchak'ın babasının Putin'in 'akıl hocalarından biri olarak tanınıyor. Yaşanan olayın ardından Sobchak ülkede ajan olarak anılmaya başladı. Hatta yabancı bir fon bulması halinde Sobchak'ın ajan olacağı da gelen iddialar arasında yer alıyor.