QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın

TAKİP ET

QNB Finansbank, sabah saatlerinde duyurduğu son dakika ayrıntıları ile nakit ihtiyacı bulunanlara özel olarak 30 bin TL kredi paketi düzenlediğini belirtti.

Reklam
Reklam

QNB Finansbank vatandaşlara çok cazip bir kredi kampanyasıyla müjde verdi. Peki nasıl başvuru yapılır? Başvuru koşulları neler? Faiz oranları ve geri ödeme planı nasıl olacak? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

QNB Finansbank duyurdu! Yaptığı son dakika duyurusu ile nakit ihtiyacıyla karşılaşan müşterilere özel olarak 30 bin TL tutarında kredi kullandıracağına yönelik bilgiler verdi. Aynı zamanda bu ödeme de vatandaşların bütçeleri dikkate alındı. Toplamda 36 ay vade fırsatı ile birlikte 3 ay ertelemeli ödeme planı ile krediden anında faydalanabilirsiniz. Başvuruda bulunmak için şubelere müracaat edebilir ya da mobil bankacılık üzerinden de işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Fırsatı

QNB Finansbank sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile vatandaşlara çok cazip bir kredi paketi düzenlediğini duyurdu. 30 Bin TL tutarında ki bu krediden faydalanmak için sizlerde QNB Finansbank resmi internet adresine girebilir ya da şubelere başvurabilirsiniz. 30 Bin TL tutarında ki bu kredi için vade süresi 36 ay olarak belirlenirken geri ödemede 3 ay erteleme fırsatı sunulmaktadır.

Banka tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi, müşterilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik önemli girişimlerden bir tanesi olarak gündeme geliyor. Bu kredi kampanyasına başvuru yapmak için banka tarafından belirlenen koşullara uygun olunması gerekiyor. Koşulları sağlamanız durumunda, banka üzerinden kimlik numarası sorgulama işlemi ile 30 bin TL'ye kadar sunulan kredilerden faydalanabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank, pandemi süresi boyunca verdiği önemli desteklerine bir yenisini daha ekleyerek pandemi sonrasında meydana gelen ekonomik sıkıntılardan nasibini alan vatandaşlara destek olmak adına önemli bir kredi kampanyasına daha imza attı. Sizlerde bu destek kredisinden faydalanmak için QNB Finansbank resmi sayfasına giriş yapabilir, müşteri hizmetlerini arayabilir, mobil bankacılığa girebilir ya da bizzat QNB Finansbank şubelerine giderek başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Yaptığınız başvuru banka tarafından kısa bir süre içerisinde değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacaktır. Kredi başvurunuz onaylandığı taktirde belirttiğiniz hesaba kredi tutarı anında aktarılacak ve aktarılan kredi tutarını anında kullanmaya başlayabileceksiniz. Sizlerde ayrıntılı bilgiye QNB Finansbank resmi sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.