Rafet El Roman'dan şampiyon Trabzonspor için beste!

TAKİP ET

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor için ünlü şarkıcı Rafet El Roman şarkı besteledi. Trabzonspor'u çocukluğundan itibaren desteklediğini söyleyen Rafet El Roman, bestelediği şarkıyı yarın müzikseverlere sunacak.

Reklam
Reklam

Çocukluk yaşlarından itibaren Trabzonspor’a destek verdiğini belirten şarkıcı Rafet El Roman, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de şampiyon olan takım için şarkı besteledi. Ünlü şarkıcı, bestesini yarın müzikseverlere sunacak.
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Süper Lig’de şampiyon olan takım Trabzonspor spor için bestelediği şarkıya ‘Işıl Işıl’ adını verdi. Trabzonspor’un şampiyon olduğu akşam bestelediği şarkının kısa bir bölümünü takipçileri ile paylaştı. Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Trabzonspor için bestelediği şarkının kısa bir bölümünü paylaşarak büyük beğeni aldı.
 

Trabzonspor’a hep destekledim


Çocukluğundan beri Trabzonspor’a desteklediğini belirten ünlü şarkıcı Rafet El Roman, 22 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de takım için bestelediği ‘Işıl Işıl’ adını verdiği şarkısını müzikseverlere sunacağını belirtti. Rafet El Roman, bordo mavi ile tamamen bütünleşmiş kelimeler ile bestelediği şarkısını Trabzonspor camiasına armağan ettiğini söyledi.