Rain or Shine dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Rain or Shine dizisini izlemek isteyen izleyiciler öncelikle kaç sezon olduğunu araştırmaya başladı. Rain or Shine dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak konusu oldu. İşte Rain or Shine dizisi hakkında detaylar haberimizde ..

Reklam
Reklam

Şans eseri bir araya gelen ikililerin hayatları eline alınırken dram yüklü süreçler de vardır. Fakat bu durum izleyiciler arasında alışagelmiş olduğundan dolayı konularda ve senaryoda değişikliğe gidilmiştir. Bugünlerde trend dizi listelerinde en az birkaç tane Kore dizisi görmemizdeki en büyük nedenlerden biri bu öncüller sayesinde vuku buldu.

Rain or Shine dizi konusu
Lee Gang Doo ve Ha Moon Soo isimli iki gencin hayatı boyunca çektiği zorluklar, parasızlıklar ve kötü olaylar ele alınırken bu iki ismin bir araya geldiği yıllar önce yaşanmışlıklarda vardır. Seneler önce alışveriş merkezinde meydana gelen deprem de bu iki sağ çıkan tek insanlar oldu. Ha Moon Soo o yıkımda küçük kız kardeşini kaybederken Lee Gang Doo ise babasını kaybetmiştir. Bu yıkım onların tanışmasına ilham olurken yıllar içerisinde pek çok badire, zorluk atlatılmıştır.

RAİN OR SHİNE DİZİ TANITIMI

Rain or Shine dizisi oyuncu kadrosu ve karakterler

Jun-Ho Lee – Lee Gang Doo

Jin-ah Won – Ha Moon Soo

Kim Gang-Hyun – Sang-Man

Han Seo-Jin – Ha Yeon-Soo

Park Hee-Von – Wan-Jin

Tae In-Ho – Jung Yoo-Taek

Park Gyu-Young – Som-Mi

Yoon Se-Ah – Ma-Ri

Kim Hye-Jun – Lee Jae-Young

Yun Yoo-Sun – Yoon-Ok

Ahn Nae-Sang – Ha Dong-Chul

kore dizisi rain or shine konusu rain or shine oyuncu kadrosu