Rakı zammı ne kadar? 2021 Kasım zamlı rakı yeni fiyat listesi

TAKİP ET

Türkiye'de bir çok ürüne yapılan zamlar sonrası rakı fiyatlarının son durumu merak edenler internet üzerinden 2021 Kasım zamlı rakı yeni fiyat listesini araştırıyor. Peki rakı zammı ne kadar? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Türkiye’de dolar kurunun artmasıyla birlikte pek çok kaleme üst üste zamlar gelmeye devam ediyor. Gıda, elektrik, doğalgaz, akaryakıta gelen zamlarla beli bükülen vatandaşa bir kötü haber de alkollü içecek sektöründen geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, rakı fiyatlarına 15 Kasım itibariyle zam yapılacağını açıkladı. Aybaş’ın bu açıklamasıyla birlikte 2021 Kasım zamlı yeni rakı fiyat listesini merak eden kişiler arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki rakı zammı ne kadar?
Rakı Zammı Ne Kadar?
İçki tüketen vatandaşa Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş’tan kötü bir haber geldi. Artan maliyetler sebebiyle 15 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren rakı fiyatlarına yüzde 17-25 arasında bir zam uygulanacağını söyleyen Aybaş, 2021 Kasım zamlı rakı yeni fiyat listesini de ilgililerle paylaştı. İşte zam sonrası ortaya çıkacak olan rakı fiyatları:

rakı zammı rakı zammı ne kadar 2021 kasım rakı yeni fiyat listesi