Ramazan Bayramı açık görüş ne zaman başlayacak? Ramazan Bayramı cezaevi görüşleri ne zaman?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı için artık sayılı günler kala kader mahkumları da Ramazan Bayramı cezaevi görüşleri Saadet ne? Ramazan Bayramı açık görüş ne zaman başlayacak 2022 gibi sorulara yanıt araştırıyor. Yakınlarını cezaevinde ziyaret etmek isteyen mahkum yakınları Ramazan Bayramı öncesinde günleri ve tarihleri öğrenmek istiyor. Peki, Ramazan Bayramı'nda cezaevi görüşleri serbest mi? Ramazan Bayramı açık görüş hangi tarihlerde yapılacak? Ramazan Bayramı açık görüş saatleri ne zaman?

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı öncesinde en çok merak edilen sorulardan biri de Ramazan Bayramı cezaevi açık görüş ne zaman saat kaçta sorusunun yanıtı oluyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ imzası ile Ramazan Bayramı açık görüş Genelgesi tüm cumhuriyet başsavcılıklarına gönderildi. Peki, yeni genelgeye göre Ramazan Bayramı'nda açık görüş saatleri ne zaman? Ramazan Bayramı cezaevi açık görüşleri serbest mi? Ramazan Bayramı'nda açık görüş var mı?
Yaklaşık 2 yıldan bu yana koronavirüs salgını dolayısı ile cezaevlerinde görüş yasağı vardı. Ancak Artık koronavirüs yasaklarının yavaş yavaş kalkmaya başlaması ile birlikte cezaevi açık görüş izinleri de açılmaya başladı. Adalet bakanı Bekir Bozdağ'ın imzası ile yayınlanan yeni genelde ile birlikte cezaevlerine konulan ziyaretçi yasağına ilişkin düzenlemeler yapıldı. Peki, Ramazan Bayramı'nda cezaevi açık görüş var mı? Bayramda cezaevi açık görüş saatleri ne zaman?

2022 Ramazan Bayramı cezaevi açık görüş var mı?

2022 Ramazan Bayramı cezaevi açık görüş var mı, serbest mi sorusunun yanıtı mahkum yakınları tarafından yoğun bir şekilde araştırıyordu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın imzaladığı genelge ile birlikte 2 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Ramazan Bayramı tatilinde açık görüş saatleri belirlendi. Adalet bakanı Bekir Bozdağ'ın imzası ile tüm cumhuriyet başsavcılıklarına gönderilen genelgede Ceza ve infaz kurumlarında 3 Mayıs ile 8 Mayıs tarihleri arasında açık görüşe izin verileceği bildirildi. koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldan bu yana bayramlarda açık görüş yapılamıyordu.

Ramazan Bayramı cezaevi açık görüş saatleri 2022

Ramazan Bayramı cezaevi açık görüşleri 3-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında olacak. Ancak koronavirüs tedbirleri cezaevlerinde devam edecek. Yapılan her ziyaret sonrasında görüşmenin yapıldığı O da 15 dakika boyunca havalandırılacak ardından yeni Ziyaretçiler alınacak. Ramazan Bayramı boyunca tutuklu, genç hükümlü, Yetişkin ve hükümözlü vatandaşların görev süreleri en az yarım saat ve en fazla bir buçuk saat olabilecek. Çocuk hükümlüler için ise en az bir saat ve en fazla 3 saat zaman tanındı. Ramazan Bayramı açık görüş saatleri 09.00 ile 17.00 arasında sınırlı tutulacak.