Ramazan Bayramı bayram namazı saat kaçta? İstanbul, İzmir, Ankara bayram namazı saatleri 2022

TAKİP ET

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayram namazı saatleri de araştırılan konular arasında yerini aldı. Ramazan ayının hemen ardından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken bayram namazı saati de merak edilen konuların başında geliyor.

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayram namazı saatleri de araştırılan konular arasında yerini aldı. Ramazan ayının hemen ardından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken bayram namazı saati de merak edilen konuların başında geliyor. Ramazan ayının son günleri idrak edilirken Ramazanın hemen ardından Ramazan Bayramı eda edilecek ve bayram 3 gün sürecek. Peki, Ramazan Bayramı bayram namazı saat kaçta 2022? İstanbul, İzmir, Ankara bayram namazı saat kaçta kılınacak? Bayram namazı kaç rekat? İşte detaylar…

Bayram Namazı Saat Kaçta 2022?

Ramazan ayının hemen ardından idrak edilecek Ramazan Bayramı için artık sadece sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı heyecanı sürerken bayram namazı saati de araştırılmaya başlandı. Bayramın ilk sabahında kılınacak olan bayram namazı ile Ramazan Bayramı başlayacak ve 3 gün devam edecek. İstanbul’da bayram namazı saat 06.34’te kılınacak. Ankara’da bayram namazı saat 06.20’de kılınacak. İzmir’de ise bayram namazı 06.45’te kılınacak. Bursa’da bayram namazı saat 06.35’te kılınacak.


Bayram Namazı Kaç Rekat?

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı namazları 2’şer rekattır ve kılınışları aynıdır. Bayram namazları cemaatle kılınır. 

Ramazan Bayramı Ne Zaman 2022?

Bu yıl 1 Mayıs 2022 Pazar günü Ramazan Bayramı Arifesi olacak. Ramazan Bayramı ise 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü başlayacak. 3 Mayıs 2022 Salı bayramın ikinci günü ve 4 Mayıs 2022 Çarşamba bayramın üçüncü günü olarak idrak edilecek.