Ramazan Bayramı Perşembe Cuma tatil mi? Bayramda okullar kaç gün tatil?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı için artık sadece sayılı günler kalırken bayrama doğru en merak edilen konu ise bayram tatilinin süresi olmaya devam ediyor. Tatil planı yapan vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağını merakla araştırmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı için artık sadece sayılı günler kalırken bayrama doğru en merak edilen konu ise bayram tatilinin süresi olmaya devam ediyor. Tatil planı yapan vatandaşlar bayram tatilinin kaç gün olacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Bayram tatili için 9 gün beklentisi devam ederken konuyla ilgili araştırmalar da sürüyor. 5-6 Mayıs tarihlerinin bayram tatiliyle birleştirilip birleştirilmeyeceği hala merak konusu. Peki, Ramazan Bayramı Perşembe ve Cuma tatil mi? Bayramda okullar kaç gün tatil? Ramazan
Bayramı tatili 9 gün mü? İşte detaylar…

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

Bu yıl Ramazan Bayramı 2 Mayıs tarihinde idrak edilecek. 1 Mayıs Pazar günü Ramazan Bayramı Arifesi olacak. 2-3 ve 4 Mayıs ise Ramazan Bayramı olarak idrak edilecek. 3 gün süren bayram için 5-6 Mayıs tarihlerinin de tatil süresine ekleneceği ve bayram tatilinin 9 güne çıkarılacağı iddia ediliyor.


Bayramda Okullar Kaç Gün Tatil?

Ramazan Bayramı tatili için araştırmalar devam ediyor. Özellikle öğrenciler ve veliler bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılacağı iddiaları gündemdeki yerini korusa da hem Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine toplantısı hem de dün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamalarda bayram tatilinin 9 güne çıkarılacağına dair herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmediği için bayram tatilinin uzatılacağına dair de henüz net bir bilgi bulunmuyor.