Rambo Okan Trabzon'da öldürüldü iddiası ortalığı karıştırdı

TAKİP ET

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fenerbahçeli tribün lideri Rambo Okan, geçtiğimiz günlerde Trabzon'a gideceğini söylemiş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir otobüs bileti paylaşarak Trabzon'a yola çıkacağını aktarmıştı. Rambo Okan'ın Trabzon'da çıkan arbede sonucunda öldürüldüğüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fenerbahçeli tribün lideri Rambo Okan, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a gideceğini söylemiş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir otobüs bileti paylaşarak Trabzon’a yola çıkacağını aktarmıştı. Rambo Okan’ın Trabzon’da çıkan arbede sonucunda öldürüldüğüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyanın gündemine oturan ‘Rambo Okan Trabzon’da öldürüldü’ iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir otobüs bileti ile Trabzon’a gideceğini duyuran Rambo Okan’ın Trabzon’da çıkan bir arbedede öldürüldüğü öne sürüldü. İşte detaylar…

Biletini Paylaşmıştı

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Rambo Okan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Trabzon’a gideceğini duyurmuştu. Rambo Okan’ın Trabzon’a gittiği ve Trabzon'da çıkan bir arbede sonucunda öldürüldüğü iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öldürüldüğü İddia Edildi

Fenerbahçe’ye olan bağlılığıyla bilinen ve Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalar sık sık gündem olan Fenerbahçeli tribün lideri Rambo Okan’ın Trabzon2da öldürüldüğüne dair iddialar sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Rambo Okan lakaplı Okan Güler’in Trabzon'a gittiği iddialarını yalanladı.

Köprüye Asılan Trabzon Bayrağını Kesmek İstemişti

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Rambo Okan, Trabzonspor’un şampiyonluğunun ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan Trabzonspor bayrağını kesmek için defalarca girişimlerde bulunmuştu. En son denemesinde amacına ulaşan ve Trabzonspor bayrağını kesen Rambo Okan’ın kestiği bayrak daha sonra yeniden köprüye asılmış ve tekrar aynı girişim olmaması için polis görevlendirilmişti.