Rasim Kaan Aytoğu kimdir? +18 videosu ifşa oldu

TAKİP ET

Son dönemin gündemden düşmeyen ve yayınladığı videolar, yaptığı açıklamalarla gündem olan ismi Sedat Peker'den gündeme bomba gibi düşen bir ifşa geldi. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Peker'den bu kez ifşa videosu geldi. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu'nun +18 videosunu ifşa eden Peker'in paylaştığı videoda müstehcen görüntüler yer alıyor.

Reklam
Reklam

Son dönemin gündemden düşmeyen ve yayınladığı videolar, yaptığı açıklamalarla gündem olan ismi Sedat Peker’den gündeme bomba gibi düşen bir ifşa geldi. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Peker’den bu kez ifşa videosu geldi. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu’nun +18 videosunu ifşa eden Peker’in paylaştığı videoda müstehcen görüntüler yer alıyor.  Gündeme bomba gibi düşen video kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Peker’in paylaştığı videoda İhlas Holding CEO’su Rasim Kaan Aytoğu yer alırken videodaki diğer kişi de merak edildi. Skandal videoda müstehcen görüntüler yer alırken yapılan paylaşım kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti. Videodaki diğer kişinin ise Cem Küçük olduğu iddia edildi. 

Rasim Kaan Aytoğu Kimdir?

1961 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Rasim Kaan Aytoğu, İzmir Atatürl Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1982 yılında ABD'de University of Illinois Endüstri Mühendisliği'nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mğhendisliği'nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu. 1988 yılında Başbakanlık tarafından Hardvard Üniversitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderilen Aytoğlu, 1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu idaresi Enstitüsü'ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı'nı bitirdi. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesi'nde Direktörlük ve T.C. Gazi Üniversitesi'nde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı. İstanbul Altın Rafineri Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAŞ, Kültür A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Aytoğu, Dubai'de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu'nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.  Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding'te, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda, Kiler Holding Şirketler Grubu'nda üst düzey görevlerde yer alan Rasim Kaan Aytoğlu, Avukat Esin Aytoğlu ile evlidir ve 1 çocuk babasıdır.