Real Betis Zenit maç özeti ve golleri izle | Exxen Betis Zenit youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Real Betis Zenit maç özeti ve golleri izle, Exxen Betis Zenit youtube geniş özeti ve maçın golleri, Betis Zenit özet Exxen, Real Betis Zenit maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçında İspanya temsilcisi Real Betis ile Rus ekibi Zenit bu gece karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda aldığı 3-2’lik galibiyetle avantajı eline geçiren Real Betis Zenit karşısında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda son 16 turuna yükselen taraf olacak. Öte yandan ilk maçta evinde aldığı 3-2’lik mağlubiyetle İspanya’ya dezavantajlı bir şekilde gelecek olan Zenit’in ise en az 2 farklı galip gelmesi durumunda tur atlaması söz konusu olacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Real Betis Zenit maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Real Betis Zenit Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçı olan Real Betis Zenit maçı bugün TSİ 23.00’te Benito Villamarin Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Real Betis Zenit maçında hakemimiz Halil Umut Meler düdük çalacak.
Real Betis’te 3 Eksik Var
UEFA Avrupa Ligi’nde bu gece sahasında Zenit ile kozlarını paylaşacak olan Real Betis alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda adını son 16 turuna yazdıracak. İspanya temsilcisinde maç öncesi 3 eksik yer alıyor. Real Betis’te Miranda, Montoya ve Camarasa Zenit karşısında forma giyemeyecek. Claudio Bravo’nun durumu ise maç saatinde netleşecek. 
Zenit 2 Eksikle İspanya’da
Avrupa Ligi’nde bugün Real Betis deplasmanına çıkacak olan Zenit’in turu geçmesi için sahadan en az 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Rus ekibinde maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Zenit’te Kristsyuk ve Lovren Real Betis deplasmanında forma giyemeyecek.
Real Betis Zenit maçı özeti için tıklayınız

Real Betis Zenit Betis Zenit özet exxen UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş