Real Madrid Mohammed Salah için tekrar devreye girdi

TAKİP ET

İngiltere Premier Ligi'nin en formda oyuncusu olarak görülen Mohammed Salah hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Real Madrid Mohammed Salah için tekrar devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Ligi’nde bu sezon Mohammed Salah fırtınası esiyor. Liverpool ile kariyerinin en formda dönemlerinden birisini geçiren Mısırlı sağ kanat oyuncusu bu sezon özellikle büyük maçlarda kalitesini ortaya koydu. Oynadığı futbol ile bir çok insana göre dünyanın en formda oyuncusu olarak görülen Mohammed Salah hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre La Liga ekiplerinden Real Madrid Mohammed Salah için tekrar devreye girdi.
Liverpool Salah’ı Bırakmak İstemiyor
Kariyerinin en formda dönemlerinden birisini geçiren Mohammed Salah’ı kaybetmek istemeyen Liverpool 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile sözleşme uzatmak için görüşmelere devam ediyor. İspanyol Marca gazetesinin haberine göre ise Real Madrid Mısırlı yıldız futbolcunun maaş konusundaki her talebini karşılamaya hazır. İngiliz ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mohammed Salah, Madrid ekibinden yıllık 30 milyon Euro garanti ücret istiyor.
Liverpool ile 218 maçta forma giyen Mohammed Salah bu maçlarda 140 gol atarken 53 de gol pası vererek etkileyici bir performans gösterdi. Mısırlı oyuncu daha önce Basel, Chelsea, Fiorentina ve Roma gibi takımların formasını giymişti.
 

real madrid mohammed salah liverpool