Real Madrid Valencia maçı hangi kanalda? Real Madrid Valencia maçı saat kaçta? Real Madrid Valencia maçı canlı izle

TAKİP ET

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Real Madrid Valencia karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka televizyondan canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Valencia maçı saat kaçta? Real Madrid Valencia maçı hangi kanalda? soruları merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Real Madrid Valencia karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka televizyondan canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Valencia maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler nereden izleyebileceğini araştırıyor. Real Madrid Valencia maçı saat kaçta? Real Madrid Valencia maçı hangi kanalda? soruları merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…


Real Madrid Valencia maçı saat kaçta hangi kanalda?
İspanya La Liga'nın 20. haftasında karşı karşıya gelecek olan Real Madrid Valencia maçı saat 23:00'da başlayacak. Real Madrid Valencia maçı izlemek isteyenler Spor Smart kanalından şifresiz ve canlı olarak maçı izlenebilirler.

Real Madrid Valencia maçı canlı yayın linki

Real Madrid, 2009-2011 arasından (5G) bu zamana kadar ilk kez üst üste 3+ galibiyet almak istiyor.
Valencia ile oynadığı son iki La Liga maçını Real Madrid kazandı.
Valencia’nın La Liga’da en fazla yenilgi aldığı (90) ve en yüksek mağlubiyet oranına (%52) sahip olduğu rakip takımı ise Real Madrid’dir.

Valencia ile oynadığı son 19 La Liga maçında gol atan Real Madrid, rakibi karşısındaki en uzun ikinci serisini yaşıyor (1964; 21 maç).

La Liga’da oynadığı son iki deplasman maçını kazanan Valencia, Kasım 2017’den (4 maç) bu yana ilk üst üste 3+ dış saha galibiyeti almak istiyor.

Valencia ile oynadığı son altı maçta gol atan Real Madrid forveti Karim Benzema, en üst ligde bir takıma karşı sahip olduğu en uzun gol serisini tekrarlamak istiyor (7 maç vs Granada).

Real Madrıd-Valencıa Maçı Muhtemel 11'leri
Real Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşma Türkiye saatiyle saat 23.00’da gerçekleşecektir. İki takımın muhtemel 11’leri şu şekilde: 

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Militao, Alaba, Mendy, Kroos, Casemiro, Modric, Rodrygo, Benzema, Vinicius

Valencia: Cillessen, Correia, Diakhaby, Alderete, Gaya, Soler, Guillamon, Wass, Cheryshev, Guedes, Gomez
 

Real Madrid Valencia maçı canlı izle Real Madrid Valencia maçı hangi kanalda Real Madrid Valencia maçı saat kaçta Raeal Madrid Valencia