Real Sociedad Leipzig maç özeti ve golleri izle | Exxen Sociedad Leipzig youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Real Sociedad Leipzig maç özeti ve golleri izle,Exxen Sociedad Leipzig youtube geniş özeti ve maçın golleri, Sociedad Leipzig özet Exxen, Real Sociedad Leipzig maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçında İspanya ekibi Real Sociedad sahasında Alman ekibi Leipzig ile bugün karşı karşıya gelecek. İlk maçta Almanya deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Real Sociedad bu akşam oynanacak maçta alacağı her türlü galibiyet sonucunda son 16 turuna yükselecek. Öte yandan ilk maçta evinde 2-2 berabere kalarak İspanya deplasmanına dezavantajlı bir şekilde gelecek olan Leipzig ise bu maçta alacağı her türlü galibiyette adını son 16 takım arasına yazdıracak. Bu kritik maç öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Real Sociedad Leipzig maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Real Sociedad Leipzig Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off rövanş maçı olan Real Sociedad Leipzig maçı bugün TSİ 20.45’te Reale Arena’da gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Real Sociedad Leipzig maçında İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak. 
Real Sociedad’da Önemli Eksikler Var
Avrupa Ligi’nde bu akşam sahasında Leipzig ile karşılaşacak olan Real Sociedad bu maçta alacağı her türlü galibiyetle adını bir üst tura yazdıracak. İspanyol ekibinde maç öncesinde 6 eksik bulunuyor. Real Sociedad’da Merino, Januzaj, Barrenetxea, Rico, Fernandez ve Monreal bu akşam oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. 
Leipzig 2 Eksikle Geliyor
UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçında bu akşam Real Sociedad’a konuk olacak olan Leipzig bu maçtan alacağı her türlü galibiyetle birlikte adını son 16 takım arasına yazdırabilecek. Alman ekibinde maç öncesi 2 eksik yer alıyor. Leipzig’de Angelino ve Halstenberg İspanya deplasmanında forma giyemeyecek. 
Real Sociedad Leipzig maçı özeti için tıklayınız

Real Sociedad Leipzig Sociedad Leipzig özet UEFA Avrupa Ligi son 16 rövanş Play-off futbol maç