Realme GT2 Explorer Master tasarımı ortaya çıktı

TAKİP ET

Realme GT2 Explorer Master, 12 Temmuz'da Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile geliyor ve bugün telefonun görünümünü görmemiz gerekiyor. Yeni amiral gemisi, geniş lensin arkasında 50MP sensörlü üçlü kamera kurulumuna sahip olacak ve ayrıca OIS olacak.

Reklam
Reklam

Tasarımın kendisi de oldukça ilgi çekici - resmi bir basın açıklamasına göre, "yeni nesillerin tercih ettiği kentsel açık hava yaşam tarzını yansıtan, türünün tek örneği ancak klasik bir Travel Trunk tasarımı".

Aynı zamanda, daha önce The North Face ile çalışmış bir moda tasarımcısı olan Jae-Jun ve tuvali Naoto Fukusawa'dan devralan Ralph Lauren ile ilk işbirliği.

Çift LED flaş ile geliyor

Kamera tasarımı, altta bir büyük ve iki küçük lens ve ortada çift LED flaş ile GT Neo3 serisini andırıyor. Sızan bir görüntü de düz kenarları ortaya çıkarırken, altta bir USB-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir mikrofon bekliyoruz (3,5 mm ses jakı pek olası değil).

GT2 Explorer Master, 6.7” Full HD+ ekran ve 5.000 mAh pil ile listelendiği TENAA'da zaten. Raporlara göre Realme, telefonu biri 100W şarjlı, diğeri 150W şarjlı olmak üzere iki farklı modelde piyasaya sürecek. Bahsedilen renkler Beyaz, Yeşil ve Kahverengi idi ve ikincisinin tüm bu alaylı ve sızdırılmış fotoğraflarda gösterilen renk olduğunu varsayıyoruz.