Realme V25 ne zaman satışa çıkacak? Realme'nin renk değiştiren V25 modeli yakında satışta

TAKİP ET

Realme'nin renk değiştiren V25 modeli yakında satışta olacak. İlk olarak 3 Mart 2022 tarihinde Çin'de piyasaya sürülecek olan cihazın ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki Realme V25 ne zaman satışa çıkacak? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Dünyada adını yeni yeni duyurmaya başlayan teknoloji şirketlerinden birisi olan Realme, yeni modeli olacak olan Realme V25 modelini yakında satışa çıkaracak. Sızan bazı bilgilere göre Realme V25 modeli ilk olarak 3 Mart 2022 tarihinde Çin’de piyasaya sürülecek. Cihaz hakkında fazla bir bilgi açıklanmamış olsa da renk değiştirebilen bir cihaz olması sebebiyle akıllı telefon sektörünü derinden sarsma potansiyeline sahip. Teknoloji severler ise Realme V25 modelinin diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Realme V25 ne zaman satışa çıkacak?
Realme V25 Ne Zaman Satışa Çıkacak?
İlk olarak 3 Mart’ta Çin’de görücüye çıkacak olan Realme V25 modelinin sızan bazı özelliklerine bakılırsa, V25 cihazı aslında Realme’nin Çin pazarı için makyajladığı bir 9 Pro modeli olma ihtimalini taşıyor.
Snapdragon 695 işlemcisiyle 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip bir LCD ekranı bulunan Realme V25 modelinde Android 12 işletim sistemi ve Realme UI 3.0 arayüzü yer alacak. 33W ve 5.000 mAh’lık bir pile sahip olan V25’in ön kamerasında 16 MP değere sahip bir ön kamera, arkasında ise 8 MP+2MP+2MP olmak üzere üç adet kamera bulunacak.
Realme V25 modeli 12GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama seçenekleriyle alıcılarını bekleyecek. 
Realme V25 cihazının diğer ülkelere ne zaman satışa çıkacağı henüz netlik kazanmadı. Tahminlere göre Mart ayı içerisinde cihazın Avrupa ve ABD kıtalarında da satışa çıkma ihtimali yüksek.

Realme V25 teknoloji Çin