Refakatçi gibi elini kolu sallaya salaya hastaneye girerek husumetlisini yaraladı

TAKİP ET

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi, tedavi gördüğü hastaneye refakatçi gibi giren şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Reklam
Reklam

İzmir Karşıyaka’da akşam saatlerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere Alaybey Mahallesinde kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından tabanca ile vurulan 35 yaşındaki İbrahim Toprak tedavi için kaldırıldığı husumetlisi 27 yaşındaki A.Ç. tarafından akşam saatlerinde tabancayla vuruldu.Akşam ziyaret refakatçi gibi girdiği hastanede İbrahim Toprak'ı kasığından tabancayla vurdu.Yaralıya ilk serviste bulunan sağlık çalışanları tarafından yapılırken hayati tehlikesi bulunmayan yaralı, güvenlik gerekçesiyle başka bir hastaneye sevk edildi.

Öte yandan polis ekipleri, silahlı saldırganı kısa süre içerisinde suç aletiyle kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldüğü bildirildi.
Hastaneye böyle girmiş
Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren kişinin refakatçi gibi hastaneye girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin hastaneye Görüntülerde, A.Ç.'nin İbrahim Toprak'ın bulunduğu odaya girdiği ve silahını ateşlediği ve poliklinikten kaçtığı görülüyor.

 

İzmir yaralama