Rekortmen dizide büyük olay! Yalı Çapkını'nın 9. bölümünde Seyran'ın boğazına yapışıyor…

TAKİP ET

Yalı Çapkını’nda özellikle 2 haftadır olaylar esrarengiz bir hal almaya başladı. Suna’yı istemediği bir evlilikten kurtarmak isteyen Seyran ve Ferit kendilerini daha büyük bir çıkmazın içerisinde buluyor…

Yalı Çapkını dizisi 9. bölüm ile Cuma günü akşam izleyicisi ile 20.00’da Star TV ekranlarında bir araya gelecek. Geçtiğimiz bölümlerde Suna’nın Ferit’i öpmesinin ardından yaşanan olayların ardı arkası kesilmedi. Yalı Çapkını 9. bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını 8. bölüm özeti

Yalı Çapkını’nda geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Seyran Suna’nın Ferit’i öptüğünü öğrenir. Suna’dan hesap sormak isteyen Seyran olanları yanlışlıkla babası Kazım’a duyurmuş olur ve Suna’yı istemeye gelen dul ve bir çocuklu adama hemen vermek ister. Evlendikten sonra Gaziantep’e geri döneceğini duyan Suna bu evliliğin olmasını istemez. Seyran’ı arayarak ‘beni kurtar2 diye yardım ister. O sırada Ferit ile kavga ederek Ferit’e fırsatçı kelimesini kullanan Seyran ablasını kurtarmak için Ferit’ten yardım ister. Ferit Seyran ile birlikte olma şartı ile Suna’yı kurtaracağını söyler ve Seyran da bu isteği kabul eder.

Yalı Çapkını 9. bölümde neler olacak?

Dizinin 9. bölümünde Suna’yı kaçırmaya çalışan Seyran ve Ferit başarılı olacak gibi duruyor. Suna’yı kurtarmak isterlerken kendilerini daha büyük bir çıkmazın içerisinde bulacaklar. Kazım Suna’nın yerini öğrenebilmek için Seyran’ın boğazına yapışıyor. Dizide yaşanacakları herkes çok büyük bir heyecanla bekliyor.