RENA Coin nedir, projesi ne? WARENA Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

WARENA savaş oyunlarında kullanıcılar oyun için karakterlerini kişiselleştirmeye yarayan ve NFT karakterleriyle etkileşime girmelerine izin veren bir Play to Earn Metaverse'idir. Güney Doğu Asya ve Orta Avrupa ülkelerinde tanıtıma çıkarılacak olan WARENA ve RENA kullanıcıların dikkatini çekmekte. WARENA ve RENA nedir? WARENA ve RENA ne işe yarar? WARENA ve RENA coin ne için kullanılır? gibi sorular araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

WARENA nedir?
Küresel çapta bir gelişme yaşayan NFT trendi ile birlikte Blockchain teknolojisinden ilham alan WARENA, en son çıkan iki oyun geliştirmecisinin birleşimidir. WARENA geniş çapta bir sisteme sahip olarak süper gerçekçi Mataverse ile dengeleyici bir strateji oyununu kullanıcılara sunuyor. Oyunun keyfini çıkaran kullanıcılar bir yandan da dijital gelir elde etme şansını yakalayabiliyor. Kullanıcılar oyun oynarken topladıkları jetonlar ile WAREN sitemine katkı sağlarken, bir yandan da toplanan bu jetonlar NFT’lere dönüşmektedir. WARENA savaş oyunlarında kullanıcılar oyun için karakterlerini kişiselleştirerek NFT karakterleriyle etkileşime girmelerini sağlar. Oynarken kazanan oyuncular Mateverse ile gelir elde ederken bir yandan da kişiselleştirme yaparak NFT’lere katkı sağlar.
WARENA oyunculara son derece geliştirilmiş savaşçılar sunarak PvE ve PvP içeriği altında gerçekleşecek turnuvalara katılıp NFT toplama imkanı sunacak. Cat Gunner, Axie Infinity ve My Defi Pet gibi diğer evrenlerdeki NFT karakterleriyle etkileşime girerek savaşabilir.

RENA Coin Nedir?
RENA, WARENA için bir BEP-20 yönetişim belirtecidir. Jetonlar, savaş biletleri, çeşitli görev ve etkinliklerle kullanıcılara eşsiz imkanlar sunan WARENA oyun içi etkinliklerle kullanıcılara NFT kiralama veya ödül kazanma hakkı tanır. RENA sahibi olan kişiler yönetim oylarına katılıp, oyun oynarlarsa ödülleri isteme hakkına sahip olabilecekler.
Oyuncuların oyun içinde bulunan varlıklara sahip olmalarını ve aktif şekilde oyuna dahil olmalarını sağlarken hem oyun hem de kullanıcılar için değer kazanmalarını olanak sağlar. Oyun içindeki öğelerin satın alınması, satılması, değiştirilmesi ve yükseltilmesi kullanıcılara kazanç sağlama imkanı tanır. Aynı zamanda kullanıcılar bu işleri yaparken NFT değerleri de artış gösterir. WARENA maksimum arz miktarı 100.000.000 RENA token’dir.
 

warena ve rena nedir warena ve rena coin ne işe yarar