Resmen düğmeye basıldı! Zam furyası bitti: ŞOK, A101, BİM, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Market son noktayı koydu!

TAKİP ET

Müjdeler olsun, artık zamlar bitti. Sona gelindi, zam furyası artık olmayacak. Düğmeye basıldı, tüm marketler vatandaş için harekete geçti. ŞOK, A101, BİM, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Market son noktayı koydu. Artık raflardaki tüm ürünler indirimli satılacak. Resmen seferberlik başladı. Ayçiçek yağı, zeytin yağı, et, süt, süt ürünleri, çay, şeker, tuvalet kağıdı hepsinde geçerli. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Ekonomik kriz ve enflasyon rakamları nedeni ile yılbaşından bu yana her ürünün artan fiyatları artık can yakıyor. Neredeyse Ocak ayından bu yana başlayan zaman furyası nedeniyle vatandaşların bırakın alışveriş yapmayı nefes alacak hali kalmadı. Birçok vatandaş ay sonunu getirmekte ve faturalarını ödemekte güçlük yaşıyor. Enflasyon rakamları bir yandan sürekli olarak artmaya devam ederken bir yandan da gıda krizi iddiaları ile birlikte Piyasalar daha da ateşleniyor. Tüm Hayat pahalılığı içinde vatandaşlar ise nerede ne uygun nerede daha ucuza ürün bulabilirim gibi soruların yanıtını arıyor daha ekonomik alışveriş yapmanın yollarını bulmaya çalışıyor.

Resmen düğmeye basıldı! Zam furyası bitti: ŞOK, A101, BİM, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Market son noktayı koydu! 

Neyse ki indirim bekleyen ve zam furyası içerisinde rahat bir nefes almaya çalışan vatandaşlara Müjdeli Haber zincir marketlerden geldi. A101, BİM, ŞOK, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Market resmen ekonomi seferberliği başlattı. Bugün itibariyle zamlar sona eriyor artık indirimli ürün satış dönemi başlıyor. Tüm marketler durumun ciddiyetini almadığı ve vatandaşların daha ekonomik alışveriş yapabilmesi için düğmeye basarak sorumluluk aldı. Uzun zamandan beri beklenen şey Nihayet gerçeğe dönüştüğü vatandaşların indirim hayalide gerçek oldu. Üstelik indirimi Tüm ürünlerde geçerli, yani ayçiçek yağı, bakliyat ürünleri, zeytinyağı, Süt ve süt ürünleri, tuvalet kağıdı, hijyen ve temizlik ürünleri Bu haftadan itibaren indirimli olarak satışa sunulacak.

Resmen ekonomi seferberliği başladı

Zincir marketler uzun zamandan beri vatandaşların beklediği indirim kampanyasını Nihayet başlatıyor yılbaşından bu yana ne yazık ki hayatımızda olan ekonomik kriz nedeniyle bırakın ay sonunu getirmeye Nefes almakta güçlük çekiyorduk. yeni adım zincir marketlerden geldiği nokta milyonlarca vatandaşın bütçesini rahatlatacak haber Az önce verilirken Bu haftadan itibaren tüm zincir marketler ekonomi seferberliği başlattı. Üstelik indirim Tüm ürünlerde geçerli olacak yani vatandaşlar tüm ürünleri zincir marketlerden uygun fiyatlı olarak satın alma şansına sahip olacak.
 

Ayçiçek yağı ve zeytinyağında da indirim var

Türkiye’nin en büyük zincir marketlere arasında bulunan A101, ŞOK, BİM, Migros, Carrefour, Tarım Kredi Market zincirleri Bu haftadan itibaren vatandaşların beklediği büyük indirimi gerçekleştiriyor. Tüm marketler yeni aktüel ürünler kampanyalarını duyururken kampanya içerisinde fiyatı en çok artan ürünlerden olan Ayçiçek yağı ve zeytinyağında da indirim sizleri bekliyor. Bunun yanında yılbaşından bu yana zam üstüne zam yapılan süt ve süt ürünleri de bu kampanya ile birlikte indirimli olarak satışta olacak. Milyonlarca vatandaşın yararlanabileceği indirimler için tarih ve saat de verildi. Sindirim yağmuru bugün başlayacak ve 1 ay boyunca da indirimli ürünler Market raflarında sizleri bekliyor olacak. Yukarıda saydığımız marketlerden Bir ay boyunca İstediğiniz her ürünü indirimli olarak satın alma şansını kaçırmayın.