Resmi açıklama geldi! SSK, BAĞ-KUR ve Emekli sandığı emeklileri Kurban Bayramı öncesi köşeyi dönecek! 5250 TL ek ödeme alan emekli sevinçten tir tir titreyecek!

TAKİP ET

Emekliler Kurban Bayramı öncesinde sevinçten havalara uçacak. Özellikle ekonomik krizi en derinden hisseden kesim olan emekli vatandaşlara Kurban Bayramı öncesi büyük sürprizler geliyor. Tam 5250 TL nakit ödeme verilecek. Maaşa ek olarak hesaba yatacak ödemeler nedeniyle emekliler çifte bayram yapacak. Ayrıca emekliye temmuzda maaş zammı da geliyor.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik buhran en çok emekli vatandaşlara etkiliyor. Ocak ayında maaşlarına hatırı sayılır bir zam alan emekliler zam keyfini süremeden üst üste gelen ekonomik kriz haberleri ile adeta yıkıldı. Emekli vatandaşlar tüm umutlarını Ramazan Bayramı ikramiyesi ne çevirmişti ancak oradan da iyi haber gelmedi. Devlet Ramazan Bayramı ikramiyelerine zaman yapmadı ve 1100 TL olarak ödedi. Ancak Kurban Bayramı için durumlar biraz daha farklı olacak. Hem Kurban Bayramı ikramiyesi, Hem de emekli maaş zammı üst üste gelecek ve cefakar emekliler biraz da olsa rahat nefes alma fırsatı bulacak. Ama bunun yanında emekli vatandaşlara bankalarında sürprizleri devam ediyor. özellikle emekli promosyon sürecinin devam ediyor olması nedeniyle emekliler Temmuz ayında Çifte bayram yapacak ve adet az Sevinç gözyaşı dökecek.
 

Resmi açıklama geldi! SSK, BAĞ-KUR ve Emekli sandığı emeklileri Kurban Bayramı öncesi köşeyi dönecek! 5250 TL ek ödeme alan emekli sevinçten tir tir titreyecek.


SGK ve bankalar arasında 2017 yılında yapılan anlaşma doğrultusunda her yıl emekli vatandaşlara Emekli promosyonu veriliyor. Aslında emekliler maaşını taşıyıp 3 yıl boyunca kalma sözü vermeleri durumunda promosyon ödemesi alıyor. Ancak bu süreç her yıl tekrar ettiği için bankalar emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapıyor. Yeni bir haberde TEB'den geldi. Özellikle milyonlarca emeklinin zor günler geçirdiğini çok iyi bilen Türkiye Ekonomi Bankası ekonomik krizi çözecek yeni bir duyuruyu paylaştım. emekli banka promosyonuna zam yapan Türkiye Ekonomi Bankası tam 5250 TL promosyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca 10 3.5 milyon emekli rahatlıkla bu ödemeden faydalanabilecek Çünkü herhangi bir zorlayıcı koşul bulunmuyor. Bankanın tek bir şartı var o da maaşımızı taşımak ve 3 yıl boyunca kalma taahhüdü vererek maaşınızı bankadan almak. İşte bu kadar basit. TEB 2022 Emekli promosyonu ve detaylar haberimizin devamında…

Maaşını taşı promosyonu kap


SSK, BAĞ-KUR ve Emekli sandığı emeklileri yılbaşında aldıkları zammın enflasyon karşısında eriyip bitmesi ile birlikte zor günler geçiriyor. Emekli vatandaşlar gelecek her ekstra ödemeyi resmen havada kapacak duruma geldi. bankalar bu durumda devreye giriyor ve emekli promosyon ödemeleri ile emeklilere cansuyu almaya devam ediyor. O bankalardan biri de TEB Bankası oldu. Türkiye Ekonomi Bankası, Kurban Bayramı öncesinde başvuru yapan ve maaşını taşıyarak 3 yıl kalma sözü veren emekliye toplamda 5250 TL nakit promosyon verecek. promosyon ödemelerinin bir bölümü emekli promosyonu olarak verilecek diğer bölümü ise yakınını bankaya getiren emeklilere ödenecek. Herhangi bir ek koşulda bulunmuyor sadece maaşınızı taşımanız ve 3 yıl kalma taahhüdü vermeniz yeterli oluyor.


 

Başvurular şubelerden yapılıyor


TEB 2022 emekli promosyon ödemesi için başvurular da oldukça kolay. Sadece en yakın banka şubesine gitmeniz kimliğiniz ile birlikte başvuru yaparak maaşınızı taşımak istediğinizi söylemeniz yeterli oluyor. Banka görevlileri size yardımcı oluyor ve maaş taşıma işlemleriniz Sadece 5 dakika içinde gerçekleşiyor. Türkiye Ekonomi Bankası aynı zamanda maaşını taşıyan emekliye müşterilerine özel kredi ve avantajlı kredi kartı da sunuyor. birçok avantajdan faydalanmak ve nakit promosyonu almak için Türkiye Ekonomi Bankası'nın promosyon başvurusunu kaçırmayın. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2022 olarak belirlendi. Yani Kurban Bayramı öncesinde çifte bayram yapmak istiyorsanız hemen başvuru yapın.