Resmi açıklama yapıldı! 3 bin 750 TL hesaplara yatacak! SSK, Bağ-kur ve bütün emekliler dikkat son tarih açıklandı...

TAKİP ET

ING Bank'tan emeklileri sevindirecek bir açıklama yapıldı. Maaşını ING'ye taşıyan emekliye tek sefere mahsus olmak üzere maaşına ek 3 bin 750 TL nakit para verilecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

SGK, SSK ve bağ-kur emeklilerine müjde geldi. ING Bank'ın açıklamalarına göre 2022 emekli promosyon ödemelerine güncelleme yapıldı. ING Bank yaptığı açıklamalarda emekli maaşını buraya taşıyanlara rekor bir promosyon ödemesi yapacağını söyledi. Bahsedilen bu ödemeler tek sefere mahsus olarak yapılacak. Başvuru yapacak olan emekliler için aranan tek şart maaşlarını ING Banka taşımak ve 3 yıl boyunca burada kalma taahhüdü vermek olacak. Başvuru yapacak olan kişilerde başka koşul aranmayacak. Maaşlarının ING Bank'a taşıyan kişiler maaşlarına ek olarak ödeme alabilecek. Lakin başvuru için tarih belirlenmiştir. Son tarihi 31 Ocak 2022 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar başvuru yapmak isteyen kişinin ING Bank şubesine giderek ya da internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden başvuru yapması gerekmektedir.

ING Bank'ın emekli promosyon ödemeleri emekli olan vatandaşların maaşlarına göre belirlenmektedir. Şu an verilen maksimum limit 2 bin 500 TL olarak belirlenmiştir. Yani en yüksek emekli maaşından başvuru yapacak olan kişilere 2 bin 500 TL nakit promosyon verilecektir. Bunların yanı sıra maaşını bankaya taşıyan 5 arkadaşına da referans olan emeklilere 1250 TL'lik ek bir ödeme daha yapılacaktır. Bu sayede ING Bank emekli promosyon ödemesi 3 bin 750 TL'ye denk gelecektir. Yapılan Bu açıklamalar ING Türkiye bireysel bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı tarafından yapıldı. Yalnızca emekli maaşını bankaya taşıyan kişilere de aynı zamanda farklı avantaj yolunda sağlanacağı duyuruldu.

ING Bank emekli promosyon başvuru koşulları

ING Bank emekli promosyonundan faydalanmak isteyen kişilerden aranan şartlar oldukça basit. Kişilerden istenen tek şart emekli maaşını ING Bank'a taşıyarak 3 yıl boyunca orada kalma taahhüdü vermektir. Tüm bunların yanı sıra ING Bank emekli promosyon başvurularının 5 Ocak 2022 ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Eğer ki bu tarihler arasında başvuru yapmazsanız promosyon ödemesinden faydalanamazsınız. Başvuru yapmak için en yakın ING Bank şubesi ne gidebilirsiniz veya mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

Emekliler için ekstra avantajlı koşullar

ING Bank tarafından emeklilere sağlanan tek avantaj promosyon ödemesi değil bunun yanı sıra maaşını ING Bank'a taşıyan ve ING Bank maaş müşterisi olan emekliler kredilerden ya da kredi kartı gibi ürünlerden daha avantajlı yararlanma fırsatına sahip oluyor. Düşük faizli emekli kredisi başta olmak üzere çoğu kampanyadan daha avantajlı yararlanabiliyor. Sizler de ING Bank’ın emeklilere sağladığı fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız öncelikle emekli maaşınızı ING Bank’a taşımalı ve 3 sene kalma taahhüdü vermelisiniz. Bu sayede promosyonun yanı sıra bankanın başka avantajlarından da yararlanabilirsiniz. 

ıng bank promosyon emekliye müjde