Reynmen benzin fiyatlarından dem vururken 4 milyonluk icra şoku yaşadı!

TAKİP ET

Reynmen adıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, benzine ödediği paradan yakınıyorken yaklaşık 4 milyonluk icra takibiyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

Benzine verdiği paraya isyan eden ve bununla alakalı sosyal medyadan gelen yorumlara “İnanamıyorum ya çok garipsiniz. Benzinin fiyatı olmuş 22-23 TL, bırakın komplekslerinizi… Silivri soğuktur şakası yapmayın.

Benzine pahalı dedim diye alacaklarsa alsınlar, yaşanan her şey komik. Domates de pahalı, Silivri hala soğuk mu?” tepkisini vermişti. Yusuf Aktaş, ünlü olduğu ismiyle bilinen Reynmen sıkıntılı bir süreçte…

Riba Events ismindeki organizasyon firmasının sahibi olan Rıza Cerit, 500 bin Euro karşılığında 23 Eylül 2019 tarihinde Reynmen’le 10 turnelik bir anlaşma yapmıştı. Rıza Cerit, şimdi Reynmen’e dava açtı. 200 bin Euro ödemenin alındığını, fakat Covid-19 süreci sebebiyle konserler gerçekleşmeyince iadesi talep edilen paranın geri verilmediğini açıkladı.

Davanın geldiği son durum şu şekilde: Mahkeme, yargılama masraflarının ve 200 bin euronun yıllık dövize uygulanan en yüksek faiziyle Rıza Cerit’e geri ödenmesi konusunda karar aldı. Rıza Cerit’in avukatlığını yapan Eda Salman’ın arabuluculuğuyla 3 milyon 894 bin 378 TL icra takibi başlatıldı. Yusuf Aktaş, tebligatın eline ulaşmasının ardından bir hafta içinde ödeme yapmak zorunda. Ödemenin yapılmaması durumunda miktarın da artacağı belirtildi.