Reynmen'e kötü haber! Milyonluk davayı kaybetti faizi ile ödeyecek

TAKİP ET

Ünlü fenomen Reynmen, Riba Events şirketi ile yaptığı anlaşmada konserler iptal edilince verilen parayı geri iade etmedi. Bunun üzerine ünlü fenomene dava açıldı. Reynmen'e kötü haber geldi. Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Reynmen'e kötü haber geldi
Avrupa'da yapılacak turne için Rıza Cerit ve Reynmen (Yusuf Aktaş) 500 bin Euro imza attılar ve 200 bin Euro ödemesi yapıldı. Korona virüs salgını nedeniyle konserler iptal edilince Reynmen 200 bin Euro'yu iade etmedi. Bunun üzerine Rıza Cerit, Reynmen'e dava açtı ve açtığı davayı kazandı. Ünlü fenomen Reynmen 200 bin Euro'yu faizi ile birlikte ödeyecektir.
Riba Events organizasyon şirketi aracılığı ile Avrupa'da 500 bin Euro'luk turne için Rıza Cerit ve Reynmen 2019 yılının Eylül ayında imza attılar. Turne pandemiden dolayı gerçekleşmemesi üzerine Reynmen kendisine verilen 200 bin Euro teslim etmedi. 
Reynmen'e dava açıldı
Rıza Cerit'in avukatı Eda Salman tarafından İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Reynmen'e dava açıldı. Dilekçede şunlar yer verilmiştir: 'Riba Events, gerçekleşecek turnede konserler için 500 bin Euro karşılığında Reynmen ile anlaşmışlar ve imza atmışlardır. Reynmen'e 200 bin Euro para ödemesi yapılmıştır. Fakat salgın nedeniyle konserler iptal edilince şirket tarafından Reynmen'den 200 bin Euro sözlü olarak çoğu kez istenilmiştir. 200 bin Euro geri ödenilmesini talep ediyoruz' denilmiştir.
Dava sonuçlandı
İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davaya Rıza Cerit'in avukatı ve ünlü fenomenin avukatı katılmıştır. Mahkemenin kararı ile Reynmen istenilen 200 bin Euro en yüksek faiz ile birlikte ödenmesine karar verilmiştir. 

Reynmen kötü haber Reynmen dava kaybetti Reynmen