Reynmen'in korku dolu anları! Annesi silahlı gaspa uğradı..

TAKİP ET

"Reynmen" olarak ünlenen şarkıcı Yusuf Aktaş, annesinin silahlı gaspa uğradığını öğrendi. Annesi Nesibe Aktaş'ın evine zorla girmeye çalışan gaspçı evdeki cep telefonunu alıp kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı ve Youtuber Reynmen'in İstanbul Başakşehir'de yaşayan annesi Nesibe Aktaş'ın silahlı gaspa uğradığı öğrenildi. Zil çaldıktan sonra kapıyı açan Nesibe Aktaş'ın bir anda karşısında elinde silahlı bir kişiyi gördüğü belirtilirken zorla eve girmeye çalışan şahsın evdeki cep telefonu alarak kaçmaya çalıştığı bildirildi.


Yaşadığı olay karşısında büyük korku yaşayan anne Aktaş durumu hemen önce polise sonra da oğluna bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri Nesibe Aktaş'tan şüpheli şahsın eşkal bilgilerini aldı ve kimlik tespiti için çalışma başlattı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, kimlik tespitini yaptıktan sonra gaspçının uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan Yunus K.,(25) isimli kişi olduğu belirledi. Polis ekipleri yerini tespit ettikleri Yunus K.'yı Esenyurt'taki adresinde yakalayarak gözaltına aldı.


Emniyete götürülen Yunus K., polis merkezinde gerçekleştirilen sorgu ve işlemlerinin hemen ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Reynmen Yusuf Aktaş Annesi Nesibe Aktaş silahlı gasp