Reyting canavarına O da yenik düştü, izlenmeler yerlerde sürününce final kararı geldi

TAKİP ET

Haziran ayında yaz döneminin başlaması ile birlikte peş peşe yaz dizileri yayın hayatına başlamıştı. Ancak birçok dizi reyting sonuçlarında istediği başarıyı maalesef ki alamadı. Çok güçlü oyuncu kadroları olmasına rağmen diziler 5 bölümü bile göremeden final yapmaya başladı. Final yapan diziler kervanına bu hafta yeni bir dizi daha eklendi.

Reklam
Reklam

Yaz aylarında ekranların boş kalmaması için birçok kanal yaz dizilerini peş peşe duyulmuş Hatta bazı dizilerin güçlü oyuncu kadroları dikkatleri üzerine toplamıştı. Fakat yaz dizileri kanalların maliyetini kurtarmadı ve düşük reyting sonuçları sebebiyle peş peşe final kararları alınmaya başlandı. Adeta final challenge gibi olan yaz dizileri için tehlike çanları da çalmaya devam ediyor. ATV’nin aldığı final kararları sonrasında FOX TV'de peş peşe yaz dizilerini bitirmeye başladı. Özellikle Sevmek Zamanı dizisinin final kararı izleyenleri Bir Hayli şaşırttı ancak ATV dizinin gözünün yaşına bakmadan.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ FİNAL YAPTI

ATV’de önce Sevmek Zamanı dizisi için final kararı verilmişti. Bu yaz Sevmek Zamanı, Gül Masalı Birgül içimizdeki ateş gibi dizileri yaz ekranı için izleyiciyle buluşturan ATV bu dizinin düşük reytingleri nedeniyle gözünün yaşına bakmadı. Şu anda ATV ekranlarında Sadece gül Masalı dizisi kaldı ve yaz aylarında bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Ancak onun da reyting sonuçları alarm veriyor.

O DİZİDE FİNAL KERVANINA KATILDI

Televizyon ekranlarında yaz aylarında en çok dizi yayınlayan kanallardan biri de Fox TV'ye oldu. Bu sezonu çok sayıda yaz dizisi ile izleyici karşısına çıkan FOX TV’de ilk final kararını verdi. Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı gizli saklı dizisi de final kararı ile gündeme geldi. Aslında başrol oyuncularının uyumu Şahane olan dizi yine de reyting sonuçlarında istediği başarıyı elde edemedi. Polisiye senaryosu ile de dikkatleri üzerine çekmişti ancak yaz aylarında karşısındaki güçlü rakipler karşısında daha fazla dayanamadı. FOX TV'nin gizli saklı dizisi için final kararı aldığı ve 9. bölümde final yapacağı iddia edildi.

FİNAL LİSTESİ UZAYIP GİDİYOR

Bu sezon yaz ekranlarında oldukça fazla yaz dizisi başladı. Senden Daha Güzel, Tozlu Yaka, Balkan Ninnisi gibi diziler reytinglerde başarıyı elde etmeyi başardı. Ancak tehlike çanlarının çaldığı çok sayıda dizi var. Bu dizilerin akıbeti de ilerleyen günlerde ortaya çıkacak gibi görünüyor.