Reyting sonuçları :13 Kasım dünün reyting sonuçları birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Dün özellikle akşam saatlerinde yayınlanan yapımların verdiği reyting savaşları nefesleri kesti. Bir çok insanlar reyting sonuçlarını öğrenmek için internete yöneldi. Peki 13 Kasım dünün reyting sonuçları birincisi kim oldu? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

13 Kasım Cumartesi gününün merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. ATV, Kanal D, Show TV, Star TV, Fox TV gibi önemli kanalların yayınladığı yayınlar nefesleri kesti. Bu nedenle dün yayınlanan dizi,film ve programların nasıl reyting sonuçları aldığı insanların merak ettiği konulardan  birisi haline geldi. Bir çok insan dünün reyting sonuçlarını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki 13 Kasım dünün reyting sonuçları birincisi kim oldu?
13 Kasım Dünün Reyting Sonuçları Birincisi Kim Oldu?

13 Kasım 2021 Cumartesi gününün merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Cumartesi günü olması sebebiyle pek çok önemli dizi, film ve program ekranlarda izleyenleri karşıladı. Özellikle akşam saatlerinde çeşitli kanalların yayınladığı dizilerin nasıl bir reyting aldığı izleyenlerin aklında bulunan sorulardan bir tanesi. İşte 13 Kasım 2021 Cumartesi günü reyting sonuçları:
1.FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Maçı Türkiye - Cebelitarık (TRT 1)
2.Kardeşlerim Dizi (ATV)
3.Kardeşlerim Dizi Özeti (ATV)
Geçen hafta reyting sıralamasında ilk üç sırayı Kardeşlerim (ATV), Gönül Dağı (TRT 1) ve Kardeşlerim dizisinin özeti (ATV) almıştı.
 

13 kasım reyting sonuçları 13 kasım reyting birincisi