Reza Zarrab Miami'de alemlerde yakalandı! Petek Dinçöz'le aşk yaşadığı iddia ediliyordu

TAKİP ET

Ebru Gündeş ile evliliği olaylı sona eren ve bir süredir de adı Petek Dinçöz ile anılan Reza Zerrab Miami de fena yakalandı. Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'e ev aldığı öne sürülen Reza Zerrab farklı bir kadınla yemek yerken görüntülendi.

Reklam
Reklam

ABD'de uzun süre tutuklu kalan ve itirafçı olarak Tahliye edilen Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zerrab şu sıralar Miami'de lüks bir hayat yaşamaya devam ediyor. Reza Zerrab'ın adı son dönemlerde Boşandıktan sonra Amerika'ya yerleşen şarkıcı Petek Dinçöz ile anılmaya başlanmıştı. Ancak Reza Zarrab geceler de başka bir güzelle yakalandı.

Petek Dinçöz de Miami’de yaşamaya başlamıştı

Şimdi şarkıcı Petek Dinçöz Serkan Kodaloğlu ile evliliğini Geçtiğimiz aylarda noktalanmış ve soluğu Amerika'da almıştı. Miami'de yaşamaya başlayan Petek Dinçöz'ün şu anda oturduğu lüks evi Reza Zerrab'ın aldığı iddia edilmişti.

Başka bir kadınla görüntülendi

Ebru Gündeş ile olan evliliği olaylı şekilde sona eren ve sonrasında da birçok ünlü güzel ile adı anılan Reza Zerrab'ın son olarak Petek Dinçöz ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Ancak magazin burada net sırasına göre Reza Zarrap dün gece ABD'de genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi. Yemek masasında uzun süre vakit geçiren ikili gecenin ilerleyen saatlerinde ise oldukça samimi dakikalar yaşadı.