Ricky Martin yeğenini taciz suçundan beraat etti

TAKİP ET

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, erkek yeğenini taciz ettiği gerekçesiyle yargılandığı davayı kazandı. Dünya magazininin gündemine oturan taciz ve şiddet olayıyla ilgili çok sayıda iddia ortaya atılmış ve şarkıcı Ricky Martin'in erkek yeğenini taciz ederek fiziksel şiddet uyguladığına dair iddialar gündeme gelmişti. 

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, erkek yeğenini taciz ettiği gerekçesiyle yargılandığı davayı kazandı. Dünya magazininin gündemine oturan taciz ve şiddet olayıyla ilgili çok sayıda iddia ortaya atılmış ve şarkıcı Ricky Martin’in erkek yeğenini taciz ederek fiziksel şiddet uyguladığına dair iddialar gündeme gelmişti.  Gündem olan davayı kazanan Ricky Martin, dava sonrası ilk açıklamasını da yaptı. Ailesi için çok yıkıcı bir dönem olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, ‘Kimsesin başına gelmesini istemem’ dedi. Martin’e ilk destek ise eşinden geldi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Jwan Yosef, ‘Gerçek ortaya çıktı’ ifadeleriyle eşine desteğini gösterdi.

Dünya Basınına Oturan Dava

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, üvey kız kardeşi olan Vanessa’nın oğluDennis Yadiel Sanchez’e taciz ve fiziksel şiddet uyguladığı iddialarıyla suçlanmıştı. Yeğenine taciz ve şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Latin şarkıcı Ricky Martin’in bu olayı dünya basınına oturmuştu. Evli üvey dayısıyla 7 ay ilişki yaşadığını ve çok zor günler geçirdiğini iddia eden Sanchez, Ricky Martin’den şikayetçi olmuştu.

Beraat Etti

Dünya basınına oturan olayla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken yeğeni ile 7 ay ilişki yaşadığı ve bu süreçte yeğenine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen Ricky Martin, mahkemede verdiği ifadede hakkındaki bütün suçlamaları reddetti. Dünyaca ünlü şarkıcının yeğeni Sanchez’in mahkemeye sunduğu bütün iddiaları geri çekmesinin ardından Martin davayı kazandı.

Dava Sonrası İlk Açıklama

Davayı kazanarak beraat eden Ricky Martin’den ilk açıklama geldi. Tüm iddiaların yalan olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Martin, ‘Ama ben doğruları söyleyeceğim. Çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemdi. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem.’ ifadelerine yer verdi.

Eşinden Destek Paylaşımı Geldi

Ünlü şarkıcıya ilk destek eşinden geldi. Martin’in davayı kazanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan eşi Jwan Yosef, ‘Gerçek ortaya çıktı’ ifadesine yer verdi.