Riders of Justice filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Mads Mikkelsen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Riders of Justice filmi gündemde. Filmin konusuna ve yorumlarına dair detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

21 Mayıs 2021 tarihinde sinemalarda yerini almış olan Riders of Justice filmi çok konuşuldu. İçerisinde Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas gibi birçok ünlü ismin yer aldığı film IMDB üzerinde 7,9 puana sahip. Filmin konusu ise askerlik yapmakta Markus’un kızının doğum gününü kaçırmasıyla başlıyor. Çoğu zaman askerlik görevi nedeniyle kampta kalmak zorunda olan Markus, kızının doğum gününe katılamaz. Emma bunun üzerine kızını alarak tren yoluyla eğlenceli bir gün geçirme kararı alır. Tren içerisinde gerçekleşen bir patlama sonucu kızları kurtulurken Emma hayatını kaybeder. Böylelikle Markus ve Mathilde’nin yolculuğu başlamış olur.

Riders of Justice’ta başrol karakterini dünyaca yetenekli oyuncu Mads Mikkelsen canlandırmakta. Yakışıklı aktör bu rolde de karakterin hakkını vererek, izleyicileri filme bağlamayı kolaylıkla başarıyor. Koronavirüs döneminde çıktığı için çoğu sinemada yerini alamamasına rağmen film başarılı bir gişe skoru elde etti.

 

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Mads Mikkelsen – Markus

Nikolaj Lie Kaas – Otto

Andrea Heick Gadeberg – Mathilde

Lars Brygmann – Lennart

Roland Møller – Kurt

Anne Birgitte Lind – Emma

Nicolas Bro – Emmenthaler

Albert Rudbeck Lindhardt – Sirius

Riders Riders of Justice filmi