Rifkin'in Festivali film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Rifkin'in Festivali filmin konusu nedir? Rifkin'in Festivali filmin oyuncuları kimlerdir? Film oyuncuların karakterleri nelerdir? Rifkin'in Festivali film fragmanı, analizini sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Rifkin’in Festivali film konusu, oyuncuları 

Yönetmen Woody Allen’a yöneltilen taciz iddiaları ile ilgili hiçbir şeyi düşünmeden sinema sevgimizden doğru ya da yanlış birtakım haberleri göz ardı etmek gerekir. Konu ile ilgili net bir bilginin olmaması ile birlikte sinemaya emek veren birinin böyle haberlerle anılması oldukça can sıkıntısı bir haldedir. 
Rifkin’in Festivali filminde gerek oyuncu kadrosu ile gerekse filmin konusu ile herkesi hayran bıraktırdı. Geçmiş zamanlarda Allen komedi ve romantizm konuları üzerinde kusursuz olmuştur. Yönetmenin şeytan tüyü ağır basmaktadır. Klişelerden, sıradanlıktan uzak, duygu yüklü filmleri mükemmel üslup ve karakterlere sahiptir. 
Rifkin’in Festivali filmin yorumu
Tekerliğin yeniden icat edilmesi ne kadar saçma bir konu olsa da ünlü yönetmenin filmi ile tekerlek yeniden icat edilmektedir. Geçmiş yıllarda başlayan romantik komedilerin iyi şekilde yansıtan yeni konseptlere yeni soluk getirmeyi başarmıştır. Mizah şöleni dönüştürmeye başarmıştır. 
90 dakika süren filmde, sıradanlık, içtenlik ile Mort Rifkin’e dönüşmektedir. Filmde eski zamanda üniversitede görev yapan profesörüne dayanmaktadır. Eşi Sue ile zorlu yaşam mücadelesi vermektedirler. San Sebastian Festivaline giderek aşk tazeleyip kafa dağıtacaklardır. Sue’nin Philippe olan film yönetmeni ile yasak aşkına şahitlik edilecektir. 
‘Yıllar ne hızlı geçti de Sue ile mesafeli bir ilişkide kayboldum’ cümlesi ile bütün doğruluğu yansıtmaktadır. İlgiden, şehvetten uzak şekilde yaşarken İspanyol bir genç kız ile flörtleşir.  Sorgulayıcı, baskıcı tavırlar yön vermektedir. İzleyicide kusursuz bir portre oluşturmaktadır. 
Filmin oyuncuları ve karakterleri
-Carmen Salta – Marcia Cohen
-Damian Chapa
-Georgina Amorós – Delores
-Gina Gershon – Sue
-Michael Garvey
-Louis Garrel – Philippe
-Tammy Blanchard – Doris
-Richard Carlow – Rabbi Mintz
Sizlere iyi izlemeler. 
 

rifkinin festivali film film fragman film yorumu