Rom fiyatları ne kadar oldu? Zamlı güncel Rom fiyatları

TAKİP ET

Alkollü içeceklere gelen üst üste zamlarla birlikte zamlı güncel rom fiyatları içki içmeyi seven insanların gündemine girdi. Pekİ rom fiyatları ne kadar oldu? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de dolar ve euro kurlarında yaşanan ani ve büyük artışlar sebebiyle pek çok kaleme üst üste zamlar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş gıda, elektrik, doğalgaz, akaryakıt gibi alanlara gelen zamlar sebebiyle ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Art arda zam gelen sektörlerden birisi de alkollü içki sektörü oldu. En çok tercih edilen alkollü içeceklerden olan romun güncel fiyatlarını merak edenler arama motorları üzerinden ‘’Zamlı güncel rom fiyatları’’ terimini sıklıkla yazmaya devam ediyor. Peki rom fiyatları ne kadar oldu?

Rom İçkisi Nedir?
Karayip Korsanları film serisinden bilinen rom içkisi yaz mevsiminde tüketilen bir içecektir. Oda sıcaklığında saklanması gereken rom en yüksek alkol oranına sahip 10 içki türünden birisidir. Karayipler’de ünlü olan rom içkisi White, Dark ve Gold olmak üzere 3 türde bulunur. White rom renksiz ve ucuz bir içki, Gold rom White rom’a göre daha fazla karışıma sahip bir içki ve Dark rom ise şarap benzeri bir yıllanma süresi bulunan ve tadı daha ağır olan bir içki türüdür.
Rom içkisi dünya genelinde kokteyl haline getirilerek tüketilen bir içki türüdür. Bacardi Black, Bacardi Carta Blanca, Bacardi Apple, Bacardi Orta, Bacardi Lemon ve Bacardi Rom dünya genelinde tüketilen rom türleridir.
Rom Fiyatları Ne Kadar Oldu?
Alkollü içkilere gelen zamlarla birlikte rom fiyatlarındaki son durum pek çok insanın merak konusu oldu. İşte zamlı güncel rom fiyatları:
Captain Morgan Rom Fiyatları
Captain Morgan Gold 70 cl Rom Fiyatları: 155,00 TL
Captain Morgan White 70 cl Rom Fiyatları: 155,00 TL
Zacapa Rom Fiyatları
Zacapa 70 cl Rom Fiyatları: 390,00 TL
Bacardi Rom Fiyatları
Bacardi Black 70 cl Rom Fiyatları: 190,00 TL
Bacardi Carta Blanca 70 cl Rom Fiyatları: 205,00 TL
Bacardi Oro 70 cl Rom Fiyatları: 195,00 TL
Malibu Rom Fiyatları
Malibu 50 cl Rom Fiyatları: 130,00 TL
Malibu 70 cl Rom Fiyatları: 162,00 TL
Migros Rom Fiyatlar 2021
Rom fiyatları; tekel bayi, bakkal, büfe gibi yerlerin dışında Migros da içki satışı yapan bir kuruluştur. Rom fiyatları migrosdiğer alkol satışı yapan yerlere göre farlılık gösterebilir. Captain Morgan, Malibu, Zapaca, Bacardi gibi dünya markalarının Migros fiyatlarına aşağıda bulunan listeden ulaşım sağlayabilirsiniz.
Migros Havana Club Rom Fiyatları
Havana Anejo Anos 70 cl Rom Fiyatları: 245 TL
Havana Anejo Blanco 70 cl Rom Fiyatları: 285,00 TL
Havana Seleccion De Maestros 70 cl Rom Fiyatları: 390,00 TL
Migros Bacardi Rom Fiyatları
Bacardi Black 70 cl Rom Fiyatları: 215,00 TL
Bacardi Carta Blanca 70 cl Rom Fiyatları: 225,00 TL
Bacardi Oro 70 cl Rom Fiyatları: 240,00 TL
Migros Captain Morgan Rom Fiyatları
Captain Morgan Gold 70 cl Rom Fiyatları: 194,00 TL
Captain Morgan White 70 cl Rom Fiyatları: 194,00 TL
Migros Malibu Rom Fiyatları
Malibu 50 cl Rom Fiyatları: 160,00 TL
Malibu 70 cl Rom Fiyatları: 190,00 TL
Migros Zacapa Rom Fiyatları
Zacapa 70 cl Rom Fiyatları: 420,00 TL
Rom Ne Zaman Keşfedildi?
Dünyaca ünlü film serisi Karayip Korsanları’nda Jack Sparrow karakterinin sık sık tükettiği bir içki olan rom filmlerle paralel bir şekilde 1700’lü yıllarda Amerika’yı keşfeden Kristof Colomb tarafından keşfedildi. O yıllarda şeker kamışından üretilen rom zaman geçtikçe lezzeti sayesinde tüm dünyada ismini duyurdu. 2021 yılına gelindiğinde ise onlarca rom içkisi türü alkollü içki tüketmeyi seven kişilerin en çok tercih ettiği içki türleri arasında yer almaya devam ediyor. Fakat dünyanın aksine Türkiye’de halkın alım gücünde yaşanan düşüş sebebiyle rom içkilerin alma şansı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Çünkü rom içkileri dolar ve euro şekilde ödenmek üzere yurt dışından ithal edildiği için daha pahalı bir hale geliyor.
 

rom zamlı güncel rom fiyatları 2021 rom fiyatları