Ronaldo'dan Arapları kızdıran gaf! 200 milyon Dolar alıyor ama ülkenin adından habersiz

TAKİP ET

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo rekor transfer ücreti karşılığında Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübüne transfer oldu. Ancak Portekizli futbolcu katıldığı bir ödül töreninde yaptığı açıklama ile Arapları Bir Hayli kızdırdı. Ronaldo 2 yıllığına gittiği ülkenin adını yanlış söyledi.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo İngiliz Kulübü Manchester United ile yaşadığı sorunlar sonrasında sözleşmesini feshetmişti. Dünya Kupası'na takımsız olarak katılan Cristiano Ronaldo turnuvanın hemen ardından Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile yıllık 200 milyon dolarlık sözleşme imzaladı.

Yaptığı gaf Arapları kızdırdı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, imza töreni için Suudi Arabistan’a gitti. Yeni takımının ev sahibi Ülkesi Suudi Arabistan'da basın toplantısına katılan Cristiano Ronaldo,"Güney Afrika'ya gelmek kariyerimin sonu değil" diyerek yeni kariyerindeki ilk gafı yaptı.

Ronaldo'nun bu sözleri söylediği sırada arkasında Suudi Arabistan'a Hoşgeldin yazısının olması da dikkatlerden kaçmadı. Ronaldo'nun bu lafı Arapları sinirlendirse de Suudi yetkililer düzeltme yapmadı.