Ronaldo'dan sonra gelen ikinci yıkıcı haber! Svenleri göz yaşlarını tutamadı…

TAKİP ET

FIFA Dünya Kupası'ndan üzücü haberler bir bir dökülüyor. Önce Ronaldo, şimdi de o yıldız futbolcu… bakın neden ayrılıyor?

Reklam
Reklam

FIFA Dünya Kupası’nda sona yaklaşırken yarı finalde Arjantin- Hırvatistan arasındaki maçın ardından bugün 22.00’da Fas ve Fransa arasındaki mücadele meydana gelecek. Bugün de oynanan maçın ardından kazanan takım Arjantin ile final maçına çıkacak.

Dünya Kupası’nın bitmesine sayılı günler kala Arjantin tarafından üzücü bir haber geldi. Messi’den herkesi çok şaşırtacak bir açıklama geldi. Dünya kupasındaki son maçına çıkacağını dile getirdi.

Final maçı ile kapanışı yapacak

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nın finalinde son maçına çıkacağının duyuran Lionel Messi durumunu şu sözlerle anlattı:

“buraya kadar geldiğimiz ve finale çıkacağımız için çok mutluyum. Dünya Kupası’ndaki son maçımı final maçı ile yapacağım için de çok mutluyum. Bu Dünya Kupası’nın bana yaşattığı her şey çok heyecan vericiydi. Bir sonraki dünya kupasına birkaç yıl var ve orada yer alacağımı hiç sanmıyorum. Böyle bitirmek benim için en iyisi olacak.”