Ronaldo'nun Manchester'den ayrılık sebebi Messi çıktı

TAKİP ET

Son dakika spor haberi… Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bu sezon forma giydiği Manchester United ile yollarını ayırmak istediği daha önce açıklanmıştı. Portekizli yıldız, takımı ile istediği uyumu yakalayamayınca, teklif gelmesi halinde gitmek istediğini söylemişti. İngiliz basınında yer alan iddialara göre Ronaldo'nun ayrılık isteğinin altında başka bir sebep yatıyor.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Ronaldo’nun takımı ile istediği uyumu yakalayamadığı ve ayrılmak istediği sık sık gündeme gelen iddialar arasında yer alıyordu. Portekizli yıldız, teklif gelmesi halinde gitmek istediğini de İngiliz ekibine iletti. Ancak yıldız futbolcunun ayrılmak istemesinin arkasında yatan sebebin çok başka olduğu iddia edildi.

Ayrılma istediğini kulübe bildirdi

'Kırmızı Şeytanlar' lakabı ile bilinen Manchester United takımı geçtiğimiz sezon ligi 58 puanla 6. Sırada tamamlamış ve Şampiyonlar Ligi hakkını kaybetmişti. Başarısız bir sezon geçiren kulüp, son 12 yıldır ilk defa Haziran ayında transfer yapmadı. Diğer yandan İngiliz ekibinde ayrılık iddiaları da ayyuka çıktı. İddiaya göre İngiliz Kulübünde forma giyen dünyaca ünlü yıldız Ronaldo, takımda mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini ekibe bildirdi.

Teklif gelirse gönderin

Portekizli Yıldız futbolcunun mutsuz olduğu Kulübü ile bir görüşme yaptığı ve uygun bir teklif gelmesi halinde ayrılığına izin verilmesini istediği öğrenildi. Cristiano Ronaldo'nun verdiği Ayrılık kararında en önemli sebebinin Manchester United'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almayacak olması olduğu iddia edildi. 59 yaşındaki eski İngiliz futbolcu ise Ronaldo ile ilgili bambaşka bir iddiayı gündeme getirdi.

Messi korkusu mu?

Eski İngiliz futbolcu Cascarino, Iddiaya göre Manchester united'dan Ayrılık Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulüpte forma giymek istediğini söylüyor. Cascarino, Bunun en önemli sebebinin ise son 18 sezonda 141 gol kaydederek Şampiyonlar Ligi'nde tüm zamanların en golcü futbolcusu olan Ronaldo'nun rekorunu Messi'ye kaptırmak istememesi olduğunu iddia ediyor. Çünkü Ronaldo'nun hemen gerisinde 16 gol farkla Messi bulunuyor. Bu sezon Messi'nin gol atıp rekorunu kırmasına istemeyen Ronaldo İngiliz kulübünden ayrılıp başka bir ekiple Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor.