Ronaldo ve Messi'yi karşı karşıya getiren eşleşme!

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda kuralar çekildi ve turnuvaya katılacak takımlar belirlendi. Kurada Paris Saint Germain ve Manchester United eşleşmesi Ronaldo ile Messi karşı karşıya getirdi.

Reklam
Reklam

Futbolseverlerin merakla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 16. tur eşleşmeler gerçekleştirilen kura çekimleri sonrası belli oldu. Avrupa futbolunda kulüp düzeyinin en önemli turnuvalarından biri olan eşleşmeler İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde yapıldı.



Aynı ülkeden ve aynı gruptan futbol takımlarının eşleşemediği kura çekimine Chelsea son şampiyon unvanıyla katılırken, Chelsea'nin rakip olarak Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in forma giydiği Lille takımı çıktı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını taşıdığı Inter ise kura çekiminde Ajax takımıyla eşleşti.



Tüm dünyanın merakla izlediği Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'da takım eşleşmelerinde karşı karşıya geldi. Paris Saint-Germain ile eşleşen Manchester United'ın karşı karşıya gelmesi futbolseverleri oldukça fazla heyecanlandırdı.



Şampiyonlar Ligi'nin son turunda ilk maçların 15-16 ile 22-23 Şubat tarihinde yapılacağı belirlenirken, takımlar rövanş maşlarına 8-9 ile 15-16 Mart tarihlerinde çıkacaklar.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi 16 tur eşleşmeleri lionel messi Cristiano Ronaldo